Πρωτοσέλιδο

Τρυφερές στιγμές με Marasil τώρα και στην Καρδίτσα!


marasil1Με αφορμή τα πρόσφατα εγκαίνια του Marasil στην Καρδίτσα, κάναμε μία έρευνα στο διαδίκτυο σχετικά με την εταιρεία και εντυπωσιαστήκαμε από την παγκόσμια αναγνώριση της ελληνικής εταιρείας Φράγκος ΑΕ και των brands που δημιουργεί (μεταξύ αυτών και τα Marasil).

Το όραμά της εταιρείας Φράγκος, είναι να κατακτήσει την ηγετική θέση μεταξύ των εταιρειών παιδικών ενδυμάτων παγκοσμίως, προσφέροντας άριστη ποιότητα, τρυφερά – ρομαντικά σχέδια και άψογη εξυπηρέτηση.

marasil2Η εταιρία Φράγκος έχει δημιουργήσει εδώ και 30 χρόνια ένα ισχυρό brand name στον τομέα της παιδικής ένδυσης. Αναπτύχθηκε διεθνώς μέσω franchise έχοντας κάνει αισθητή την παρουσία της σε 8 χώρες του εξωτερικού με καταστήματα λιανικής Marasil (Κύπρος, Ιταλία, Ντουμπάι, Λίβανο, Παναμά, Σιγκαπούρη, Ρωσία & Ουκρανία). Η συμμετοχή της εταιρίας σε παγκόσμιες εκθέσεις παιδικών ενδυμάτων στην Ευρώπη και τη Ρωσία αποτέλεσε το εισιτήριο για την επέκταση του brand και σε άλλα μέρη του κόσμου όπως Κίνα, Αυστραλία, Αμερική και Αφρική.

marasil5Η συλλογή Marasil εδώ και δεκαετίες, συνδυάζει με επιτυχία τη μόδα με το κλασικό ύφος. Πιστή στον ρομαντισμό, διαπνέεται από μία διαχρονική κομψότητα και μία διακριτικότητα στα χρώματα, ενώ στα σχέδιά της αντικατοπτρίζεται η σημασία στη λεπτομέρεια και η υψηλή ποιότητα.

marasil3Καλύπτοντας ηλικίες από νεογέννητα έως 14 ετών παιδιά, η συλλογή Marasil διαθέτει μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, κατάλληλη να ντύσει τα παιδιά σε όλες τις περιστάσεις της ζωής τους, από τη γέννηση και τη βάπτισή τους, μέχρι τις επίσημες εμφανίσεις τους και το παιχνίδι. Το ξεχωριστό της ύφος, σε συνδυασμό με την ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών έχει κατατάξει τη Marasil στους πρωταγωνιστές της παιδικής ένδυσης και την έχει καταστήσει μοναδική στην καρδιά των καταναλωτών.

marasil4Στο κατάστημα της Καρδίτσας, εκτός από τα ομώνυμα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ειδών όλων των συλλογών της εταιρείας ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε που είναι οι: Mandarino, Pierre Cardin, Kitten, Defence, Tom Tailor, Mauli, καθώς και βάπτιση Kitten. Η λιτή και ρομαντική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό των καταστημάτων δημιουργούν ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον που κεντρίζει το ενδιαφέρον κάθε γονιού και κάθε μικρού μας φίλου.

 

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση των πολιτών και κυρίως των ατόμων τρίτης ηλικίας
Επόμενο άρθρο Κυριακή του Αντίπασχα (του Θωμά) και του αγίου Γεωργίου