Υλικοτεχνικός εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Καρδίτσας


O Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Καρδίτσας Δημήτρης Σιούφας με επιστολή του από τις 2 Μαΐου 2008 ενημέρωσε των Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  για μια σειρά από σημαντικά θέματα, που αφορούν την ομαλή λειτουργία, αλλά και την εξωτερική εικόνα του κεντρικού και μεγαλύτερου Νοσοκομείου του Νομού Καρδίτσας.

Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά την εξέταση των αναφερομένων θεμάτων απέστειλε πρόσφατα την ακόλουθη επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής:

«Έλαβα την επιστολή σας και σας ευχαριστώ για τις χρήσιμες επισημάνσεις σας σχετικά με τη διαρκή βελτίωση των υποδομών του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη των έργων συντήρησης και εξωραϊσμού του Νοσοκομείου, με χρηματοδότηση από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και προχωρούμε στην υλοποίηση τους. Παράλληλα, δρομολογείται η διαδικασία προμήθειας του αναφερομένου στα επισυναπτόμενα έγγραφα υλικοτεχνικού εξοπλισμού».

Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που αναφέρεται στην επιστολή του Υπουργού περιλαμβάνει δύο (2) κλιβάνους αποστείρωσης και δύο (2) κομπρεσέρ πεπιεσμένου αέρα.

Προηγούμενο άρθρο Ενημερώθηκαν για το Leader
Επόμενο άρθρο Νέα Ερώτηση Ρόβλια για την ανατολική κερκίδα του Σταδίου