Ειδήσεις

Υπο ψιλόβροχο η παρέλαση στην πόλη της Καρδίτσας


Υπο ψιλόβροχο και με τσουχτερό κρύο πραγματοποιήθηκε, στην πόλη της Καρδίτσας, η παρέλαση με την οποία κορυφώθηκαν, το περασμένο Σάββατο, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά με όλους τους συμμετέχοντες και στην ώρα της.

parelasi-3

Μαθητές, πρόσκοποι, οδηγοί, πολιτιστικοί Σύλλογοι, το Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Καρδίτσας, η Ραδιολέσχη και φυσικά η Αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις παρήλασαν, στην οδό Καραϊσκάκη, σε άψογους σχηματισμούς στέλνοντας το δικό τους μήνυμα εθνικής ενότητας και υπερηφάνειας.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κώστας Πουλάκης, ενώ το γενικό πρόσταγμα της στρατιωτικής παρέλασης είχε ο Λοχαγός Πεζικού Αντώνιος Βουλγαρόπουλος.

Νωρίτερα το πρωί είχε προηγηθεί η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κων/νου και Ελένης. Μετά το πέρας της δοξολογίας εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της ημέρας από την κα. Τρυφέρη Αγγελική, Καθηγήτρια Αγγλικών του 5ου Γυμνασίου Καρδίτσας και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον προ του ηρώου πεσόντων χώρο καθώς επίσης και κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους φορέων και Συλλόγων.

 

Προηγούμενο άρθρο Πληρωμή δικαιούχων της δράσης Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας