Ειδήσεις

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου


Στo πλαίσιο του ανοίγματος του σχολείου στην κοινωνία  το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας για 2η συνεχόμενη χρονιά συνδιοργανώνει φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αυτή τη φορά, με το ιστορικότερο σωματείο της πόλης μας και ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η διοίκηση της Αναγέννησης ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά (και τους ευχαριστούμε για αυτό) στο αίτημα του σχολείου για τη διεξαγωγή ενός αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Αναγέννηση και της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου, που έχει διπλό σκοπό. Από τη μια στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας να συνεισφέρουμε στη συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας και το σπίτι της αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφερσάλων και από την άλλη να προβάλλει το ευ αγωνίζεσθε, το αθλητικό ιδεώδες και την ανάπτυξη του αισθήματος της προσφοράς στο συνάνθρωπό μας και το κοινωνικό σύνολο. Ευελπιστούμε η κίνηση αυτή να αγκαλιαστεί από τον κόσμο της μαθητικής κοινότητας και από τον κόσμο της πόλης και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο αγώνας θα γίνει τη Δευτέρα 11/12/2017 και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας και αντί εισιτηρίου, παρακαλούνται οι θεατές, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, η Ιερά Μητρόπολη Καρδίτσας και Φαναριοφερσάλων, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Καρδίτσας και ο Δήμος Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Στο Συνέδριο της ΠΟΣΕΑ ο Σ.Ε.Α. Παλαμά
Επόμενο άρθρο Ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων