Ειδήσεις

Φ. Στάθης: Την 25η Μαρτίου ψέλνουμε από τα μπαλκόνια μας τον Εθνικό ύμνο


Αγαπητοί Δημότες, η εθνική επέτειος του εορτασμού της 25ης Μαρτίου πλησιάζει. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας καλώ όλους μας να συμμετάσχουμε ακόμη πιο ενεργά σε αυτόν τον  εορτασμό της διπλής επετείου, που έρχεται να μας υπενθυμίσει την δύναμη της ψυχής και του πνεύματος του ελληνικού έθνους, που μάχεται για ένα καλύτερο αύριο. Ας μην ξεχνάμε πως ο αγώνας όσων πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδας μας το 1821 απαιτούσε περισσότερες προσωπικές θυσίες από όσες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στις μέρες μας. Με την εθνική μας κυριαρχία να βάλλεται από ορατούς και αόρατους εχθρούς σήμερα, το μόνο μας όπλο είναι η πίστη, η ομοψυχία και η εθνική συνεννόηση για να πολεμήσουμε και να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη ανώδυνα και αποτελεσματικά.

Διδασκόμενοι από την ιστορία καλούμαστε όλοι μας προσηλωμένοι στις αξίες μας να γίνουμε μέτοχοι της ασφαλούς εξόδου της χώρας μας από την δουλεία της ασθένειας, της απειλής και του φόβου προσανατολιζόμενοι στο κοινό καλό, που ξεκινά από την προσωπική μας ευθύνη.

Έχοντας ισχυρή πεποίθηση πως όλα αντιμετωπίζονται με συλλογική πρωτοβουλία, σας καλώ να τιμήσουμε όλοι μαζί τη φετινή επέτειο με σημαιοστολισμό των σπιτιών μας ακούγοντας τον εθνικό ύμνο που θα μεταδίδεται από όλα τα μεγάφωνα των τοπικών κοινοτήτων. Οι κάτοικοι καλούνται να συμμετάσχουν πανηγυρικά στις 11.00 π.μ. ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο από τα μπαλκόνια και τις αυλές τους κρατώντας ψηλά την ελληνική μας σημαία συμβολίζοντας την ανάταση και την ανάσταση του ελληνικού μας ιδεώδους.

Μένουμε σπίτι και μαχόμαστε με πίστη και επιμονή. Πρόκειται για μία προσωρινή μάχη με διαχρονική όμως σημασία και αξία.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι απαραίτητη όσο ποτέ!
Επόμενο άρθρο Αναβολή του 14ου Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης