Χορό διοργάνωσε η σχολή χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και η ομάδα Χορού ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ


Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και η Ομάδα Χορού ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ συνεχίζοντας μια 26ετή παράδοση διοργάνωσαν χορό στο κέντρο διασκέδασης«Κέντια» την Τσικνοπέμπτη, 7 Μαρτίου 2013.
Yπέροχες χορογραφίες από μικρούς και μεγάλους χορευτές με LIVE ROCK μουσικές από ενόργανα σύνολα του ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ κατενθουσίασαν το κοινό. Οι παρευρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι μασκαράδες και μη, επικροτούσαν με ένθερμο χειροκρότημα και πολλά χαμόγελα την πρωτότυπη αυτή συνεργασία μιας rock ορχήστρας και της Σχολής Χορού για ενα μοναδικό θέαμα με θέμα ROCK BALLET. Η βραδιά έκλεισε με χορό για μικρούς και μεγάλους μέχρι τις μεγάλες ώρες.
Η Σχολή Χορού και η Καλλιτεχνική Ομαδα Δρυάδες εν Πλω συγχαίρει τους σπουδαστές, μουσικούς και χορευτές, καθώς και τους δασκάλους τους για την επιμέλεια και τη συνέπειά τους.
Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τους οικείους για την αμέριστη συμπαράσταση και την υλική υποστήριξη, οι οποίοι, σε χαλεπούς καιρούς, παρέχουν στα παιδιά τους από το υστέρημά τους καλλιτεχνική αγωγή ως μέσο για την επίτευξη της παιδείας

Προηγούμενο άρθρο Μικροί Μεγάλοι παρέα με τον κλόουν ΑΝΤΖΕΛΙΝΟ - Διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ματαράγκας
Επόμενο άρθρο Μια αξέχαστη Τσικνοπέμπτη στο Α+ Β Βρεφονηπιακό σταθμό Δήμου Καρδίτσας