Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το ΔΩΚ


Το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας που ανήκει στο Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Καρδίτσας, στα πλαίσια των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων διοργανώνει την πρώτη σε σειρά Χριστουγεννιάτικη Συναυλία.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας ,θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Πιάνου και Μικρών μουσικών συνόλων.

Στην Συναυλία θα συμμετέχουν οι σπουδαστές της Σχολής Πιάνου των καθηγητών Aλέκου Βασιλείου και Γιώτας Καραγιάννη καθώς και μικρά μουσικά σύνολα με μαθητές των Σχολών :Κιθάρας τάξη Αδάμ Καρανίκα, Βιολιού , τάξη Λιλιάνας Ντούλια ,Τρομπέτα–Φλογέρα, τάξη Γρηγόρη Κεφσερίδη.

Στην Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση θα ακουστούν κομμάτια προκλασσικής, κλασσικής και σύγχρονης εποχής, τζάζ και Χριστουγεννιάτικα κομμάτια συνθετών όπως: Meldeson, Gruber, Wade, Berling κ.α.

Το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας θα έχει την ευκαιρία να περάσει ένα ευχάριστο μουσικό απόγευμα συντροφιά με αγαπημένες μελωδίες εναρμονισμένες με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία των δημ. συμβούλων Λ. Τσιούκη και Β. Τσαντήλα με τον αντιπεριφερειάρχη Β. Τσιάκο
Επόμενο άρθρο Άλλες δύο συλλήψεις στην Καρδίτσα για χαλκό