Ψήφισμα – Διαμαρτυρία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας διαμαρτύρεται έντονα προς τη διοίκηση του ΙΚΑ για τη διαδικασία επιλογής Οδοντιάτρου στις μονάδες υγείας του νομού μας, Ν.Μ.Υ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καρδίτσας και Ν.Μ.Υ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καρδίτσας-Παράρτημα Μουζακίου, κατόπιν αναγγελίας δύο θέσεων οδοντιάτρων για σύμβαση μίσθωσης έργου 12 μηνών στο σχετικό έγγραφο του ΙΚΑ Γ32/3-11.01.2011.

 Οι προσλήψεις έγιναν πρόσφατα με αδιαφανείς διαδικασίες με μοναδικό γνώμονα, ως απόλυτο κριτήριο επιλογής, όπως εκτιμούμε, τις πολιτικές παρεμβάσεις. Αυτό πιστεύουμε ότι εξυπηρετούσε και η εν κρυπτώ ουσιαστικά προκήρυξη των θέσεων τον Ιανουάριο 2011 όπως καταγγείλαμε με την επιστολή μας 7/31.01.2011 την οποία ο Διοικητής του ΙΚΑ αγνόησε.

Απέναντι  σε αυτά τα φαινόμενα, οι οδοντίατροι αντιδρούν, διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν τέτοιες ενέργειες οι οποίες είναι ανάγκη και απαίτηση της κοινωνίας να εκλείψουν. Οι διαδικασίες πρόσληψης επιβάλλεται να γίνονται με διαφάνεια και με μετρήσιμα κριτήρια εκ των προτέρων γνωστά.

 Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

—————

——-

Οδοντιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας

Ταλιαδούρου 2 – 431 00 Καρδίτσα

Επικοινωνία με το Δ.Σ.: http://oskarditsas.gr/Syllogos/Symvoulio.htm

Fax.: 2441 500 885 & 24410 22152 

email: oskargr@gmail.com – web: oskarditsas.gr

Προηγούμενο άρθρο Δύο νέοι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας από το Καρποχώρι
Επόμενο άρθρο Πλήρωση κενών θέσεων υπεύθυνων και μελών παιδαγωγικών Ομάδων ( Π. Ο.) των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κ.Π.Ε.