Ειδήσεις

Όλες οι αλλαγές και οι εξελίξεις στα εργασιακά και στο ανθρώπινο δυναμικό


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) και ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών  διοργανώνουν την Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 17:00, ενημερωτική ημερίδα  με θέμα «Πρόσφατες εξελίξεις σε εργασιακά θέματα και το ανθρώπινο δυναμικό», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα).

Στόχος της ημερίδας αυτής είναι η δημιουργία ενός πλαισίου συνεχούς διαλόγου των συνδέσμων με τις Θεσσαλικές επιχειρήσεις για την ανάδειξη των κυρίων θεμάτων που τις απασχολούν.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν επίκαιρα θέματα εργασιακών σχέσεων καθώς και όλες οι αλλαγές και εξελίξεις που επιφέρει η νέα νομοθεσία (Ν.4661/2019)  στα εργασιακά και στο ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων. Η ημερίδα εντάσσεται στις κοινές πρωτοβουλίες των δυο συνδέσμων μετά την υπογραφή του συμφωνητικού συνεργασίας τους.

Η ημερίδα απευθύνεται σε ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, υπεύθυνους Προσωπικού και Υπευθύνους Λογιστηρίου και Μισθοδοσίας με σκοπό την ενημέρωση για τις επερχόμενες εξελίξεις στην οργάνωση εργασίας, την εκπαίδευση και επανακατάρτιση και τις επιπτώσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στον ΣΘΕΒ τηλ. 2410555507 και στο e-mail: sthev@sthev.gr.

 

Προηγούμενο άρθρο Νέο κατάστημα ZEUS & ΔIONE που άνοιξε εντός του Fashion City Outlet
Επόμενο άρθρο SynArt: Η Προσφυγική Κρίση Μέσα Από την Τέχνη