Ειδήσεις

Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ


Αγωνιστική ετοιμότητα και δράση για την επιτυχία της Γενικής 48ωρης Απεργίας, μόλις το νομοσχέδιο λαιμητόμος για την κοινωνική ασφάλιση έρθει στη Βουλή! Να μην περάσει!

Κανένας εργάτης, νέος, άνεργος δεν μπορεί να παρακολουθεί παθητικά τις συμφωνίες της κυβέρνησης με την ΕΕ, το ΔΝΤ, την ΕΚΤ για την αφαίρεση όσων δικαιωμάτων απέμειναν!

Κανένας δεν μπορεί να παραμένει θεατής στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς που προετοιμάζουν νέα μέτρα στο ασφαλιστικό, νέους δυσβάσταχτους φόρους, νέα προνόμια στους τραπεζίτες και θηλιά στο λαό με τα κόκκινα δάνεια, νέες ιδιωτικοποιήσεις, το τσάκισμα μισθών και μεροκαμάτων και άλλα πολλά!

Κανένας και καμία δεν πρέπει να δεχθεί την καταστολή, νέα μέτρα περιορισμού της λαϊκής πάλης με αφορμή τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Η πείρα μας έχει δείξει ότι τέτοιες ενέργειες χρησιμοποιούνται, για να μπαίνουν οι λαοί στο γύψο και για νέες αιματηρές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.

Εδώ και τώρα, δράση για να μην περάσει η επίθεση στη ζωή μας!

Το τελικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, που έρχεται τις επόμενες μέρες είναι ακόμα πιο άθλιο από το αρχικό σχέδιο. Διαλύει ό,τι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, καταδικάζει τη νέα γενιά, τσακίζει νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους, δεν εξαιρεί κανέναν κλάδο!

Με τους μαζικούς μαχητικούς αγώνες μας το προηγούμενο διάστημα, οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιστήμονες, οι αγρότες, η νεολαία, κάναμε καθαρή την απόφασή μας: Ο νόμος λαιμητόμος να μην περάσει στη Βουλή!

Χωρίς αυτούς τους αγώνες τα μέτρα ήδη θα είχαν ψηφιστεί και θα ήταν πολύ χειρότερα. Η συμμαχία του εργαζόμενου λαού έδειξε τη δύναμή της. Οι αγώνες μας φέρνουν αποτελέσματα. Σας καλούμε να τους φτάσουμε μέχρι το τέλος!

Συνάδερφοι, συνταχτείτε στο πλευρό του ΠΑΜΕ, ενώστε τις δυνάμεις σας μαζί με το εργατικό ταξικό κίνημα, με τα σωματεία, που τόσα χρόνια τώρα σταθερά και με συνέπεια όχι μόνο βρίσκονται στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου αλλά αποκαλύπτουν και την πραγματική αιτία για την ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε.

Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

1 Απρίλη στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας

στις 7 το απόγευμα!

 

ΠΑΜΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Απρίλιος, ο μήνας του Βιβλίου στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ.
Επόμενο άρθρο Η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για το προσφυγικό