Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού στα Τρίκαλα


Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Φώτης Γκούπας σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΤΕΔΚ Ν. Τρικάλων ανακοίνωσε την άδεια δημοπράτησης εξοπλισμού 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από τις διαδημοτικές δράσεις του αναπτυξιακού  προγράμματος “ΘΗΣΕΑΣ”.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού των ΟΤΑ του Νομού Τρικάλων  γενικότερα, καθώς και την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων του Νομού Τρικάλων ειδικότερα, για το έτος 2008.

Ο Γενικός Γραμματέας με το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε «Στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής για τη βελτίωση της καθημερινότητάς του πολίτη, στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας από την αρχή του προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ, πήραμε μαζί με τους φορείς της αυτοδιοίκησης μία σημαντική απόφαση, να διαθέσουμε το σύνολο περίπου των  πόρων του προγράμματος για τα διαδημοτικά έργα σε αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού και σε έργα για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς, πιστοί στη δέσμευσή μας ανακοινώνουμε σήμερα τη συνέχιση της  χρηματοδότηση για την αγορά  αυτού του εξοπλισμού, ο οποίος θα λειτουργήσει επικουρικά στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την ορθολογική διαχείριση των στερεών αποβλήτων και την προστασία του περιβάλλοντος .»

Προηγούμενο άρθρο Παρέμβαση του Βουλευτή Ντίνου Ρόβλια για την λειτουργία του Σταδίου
Επόμενο άρθρο Πραγματοποιήθηκε η Προσκοπική εκδρομή στο Βόλο