14ος Ποδηλατικός Δρόμος Καρδίτσας


Ο Οργανισμός Αθλητικών Κέντρων και Χώρων Άθλησης του Δήμου Καρδίτσας, διοργανώνει και φέτος τον καθιερωμένο Ποδηλατικό Δρόμο Καρδίτσας που είναι ο 14ος κατά σειρά και αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων του Δήμου, που γίνονται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας μετακίνησης.

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008, με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία της πόλης, οι πολίτες της Καρδίτσας και της ευρύτερης περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με το ποδήλατό τους μία υπέροχη διαδρομή, η οποία θα είναι περίπου 16 χλμ. Οι ποδηλάτες  θα ξεκινήσουν από την Κεντρική Πλατεία της πόλης και δια των οδών Σ. Λάππα (πεζόδρομος) – Μπλατσούκα – Φαναρίου, θα φτάσουν στη στροφή για Κόμπελο (κάτω) και θα επιστρέψουν δια των οδών Φαναρίου – Τρικάλων – Ταλιαδούρου – Καραϊσκάκη – Σ. Λάππα (πεζόδρομος) τερματίζοντας  πάλι στην Κεντρική Πλατεία.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. και η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για όλους ανεξάρτητα από φύλο και ηλικία.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δύο ώρες πριν από τη εκκίνηση, όπου οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους από τη Γραμματεία του Δρόμου που θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία, με τον οποίο θα πάρουν μέρος στην κλήρωση, καθώς και διάφορα δώρα όπως μπλουζάκια και καπέλα.

 Από τον Ο.Α.Κ.Κ.Χ.Α. έχει εξασφαλιστεί η επιτήρηση των δρόμων με τη βοήθεια της Τροχαίας και του Τμήματος Τάξης Καρδίτσας, καθώς και η παρουσία ασθενοφόρου με γιατρό για την ιατρική κάλυψη του δρόμου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν αθλητική περιβολή.

Σε όλους θα απονεμηθούν διπλώματα συμμετοχής., χυμοί και νερά.

Στο τέλος του δρόμου από τον  Ο.Α.Κ.Κ.Χ.Α. θα γίνει κλήρωση 61 ποδηλάτων mountain, αριθμός που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και φυσικά αποτελεί ρεκόρ για τον ποδηλατικό δρόμο.

         

Οι χορηγοί του ποδηλατικού δρόμου είναι:

ΤΑΚΟΥΔΗΣ GARDENING,

ΟΙΚΟΣ ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΚΑ,

Δ.ΜΠΑΛΑΚΤΣΗΣ – Η.ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ PEUGEOT,

ΠΕΤΣΑΣ ΜΠΑΝΙΟ – ΔΑΠΕΔΟ, 

ΜΟΥΤΑΡΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ,

ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ Ι. & Λ. ΣΚΑΛΙΓΚΟΣ,

ΑΦΟΙ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΙ HUSQVARNA,

ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΡΘΕΝΗΣ – ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ,

ΜΑΝΤΖΙΑΡΑΣ ΣΠΟΡ,

ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΣΠΟΡ,

ΔΗΜ. & ΑΛΕΞ. ΚΟΓΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑ.

Προηγούμενο άρθρο Εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων στον Νομάρχη
Επόμενο άρθρο Διαψεύδουν τα περί ανασχηματισμού κυβέρνηση και κορυφαία στελέχη