Ειδήσεις

22 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Γίνε εσύ η αλλαγή


Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού είναι αφιερωμένη σε όλους εμάς.  Στη δύναμη που έχει ο καθένας μας να αλλάξει τον κόσμο, είτε σε συλλογικό αλλά, το σημαντικότερο, σε ατομικό επίπεδο. Αλλάζοντας συνήθειες στον τρόπο που χρησιμοποιούμε, καταναλώνουμε και διαχειριζόμαστε το νερό, συμβάλλουμε σε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους. Όσο μικρή κι αν θεωρούμε πως είναι η δράση μας, όλες οι δράσεις αθροιστικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Τα φυσικά μεταλλικά νερά ΔΙΟΣ και ΣΕΛΙ της εταιρείας Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. χαιρετίζουν τη φετινή παγκόσμια ημέρα και προτρέπουν όλους μας να αναλάβουμε το ρόλο μας στην προστασία του νερού. Να γίνουμε εμείς η αλλαγή, με τις επιλογές μας.

Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. έχει δεσμευτεί με συγκεκριμένες δράσεις που διασφαλίζουν την ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Το ΔΙΟΣ και το ΣΕΛΙ παράγονται με τα πιο αυστηρά μέτρα προστασίας του υδροφόρου ορίζοντα, ενώ περιμετρικά των πηγών τους έχουν οριστεί ειδικές ζώνες προστασίας. Επιπλέον, η πλήρως αυτοματοποιημένη άντλησή τους έχει ως αποτέλεσμα η εμφιάλωση να πραγματοποιείται χωρίς απώλειες νερού. Το οργανωμένο σύστημα ανακύκλωσης που ακολουθεί εντός των εγκαταστάσεών της, αλλά και η ενεργή στήριξη σε πρωτοβουλίες και δράσεις όπως δενδροφυτεύσεις, καθαρισμός παραλιών, κ.ά., αποδεικνύει έμπρακτα την προτεραιότητα που δίνει η εταιρία στην προστασία της φύσης.

Τα φυσικά μεταλλικά νερά ΔΙΟΣ και ΣΕΛΙ, τα οποία κυκλοφορούν σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, καλούν όλους μας να πούμε το μεγάλο όχι στη σπατάλη και στη ρύπανση και το μεγάλο ναι στην προστασία του νερού και του περιβάλλοντος, και να την κάνουμε πράξη στην καθημερινότητά μας. Ας αρχίσουμε από σήμερα. Είναι δυνατό να γίνουμε εμείς η αλλαγή.

         

Προηγούμενο άρθρο Τίμησαν τον ήρωα της Μάχης της Ματαράγκας Γεώργιο Λάιο
Επόμενο άρθρο Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος επί της οδού Γαριβάλδη