Ειδήσεις

24 τόνους λιπάσματος για τους αγρότες της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας


Πολυεπίπεδο το έργο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως καθώς με την ευλογία του Σεβασμιωτατου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου και με τις δικές του ενέργειες παραλάβαμε σήμερα σε Καρδίτσα και Φάρσαλα 24 τόνους λιπάσματος για τους αγρότες της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας και 16 τόνους απορρυπαντικού σε μορφή σκόνης (γενικής χρήσης).

Παράλληλα, η Εθελοντική Διακονία Αστέγων Θεσσαλονίκης και η κ. Κυριακή Φράγκου μας απέστειλαν μια ολόκληρη νταλίκα με ανθρωπιστική βοήθεια. Η συλλογή της βοήθειας έγινε στα γραφεία της «Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων», στην οδό Αθ. Διακου 62, στον Άγιο Παύλο και στα Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος», στην οδό Κένεντι 119, στην Πυλαία με την ευχή του Γέροντα τους π. Νεκταρίου Μικραγιαννανίτη (Καλύβη Αγίων Αρχαγγέλων, Μικρά Αγία Άννα).

Η δε Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ανέλαβε τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας με την ευχή του Καθηγουμένου αυτής γέροντος Εφραίμ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε όλους για την αρωγή τους προς τους πλημμυροπαθείς, την εταιρία Hellagrolip (Ελλαγρολιπ) για το λίπασμα και το απορρυπαντικό γενικής χρήσης και την εθελοντική διακονία αστέγων Θεσσαλονίκης.

Τέλος για ακόμα μια φορά ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές, οι οποίοι στελεχώνουν το Γενικό Φιλοπτωχο και όλες αυτές τις ημέρες έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν τους εμπεριστάτους αδελφούς μας.

Ιερείς, λαϊκοί άνδρες και γυναίκες αλλά και νέοι άνθρωποι, νέα παιδιά, οι περισσότεροι πληγέντες, οι ίδιοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους αδελφούς τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Στην Πάτρα με πίστη για το καλύτερο ο Α.Σ. Καρδίτσας Ιαπωνική!
Επόμενο άρθρο Ξεκινά η κατασκευή έργου αντιμετώπισης των κατολισθήσεων σε Μορφοβούνι και Μοσχάτο Με τη