Ειδήσεις

28η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος


Φέτος η 28η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος διοργανώνεται στην πόλη της Καρδίτσας στις 7, 8 και 9 Ιουνίου. Η Σύνοδος φιλοξενείται και αυτή τη φορά στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Thessalikon Grand» δίπλα στο άλσος «Χίλια Δέντρα».

Η διαδρομή των 28 χρόνων – η πρώτη περιφερειακή επιστημονική εκδήλωση – δικαιώνει με το παραπάνω το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπογράφτηκε στις 20-12-1990. Στο άρθρο 3 αναφέρεται πως «σκοπός της Συνόδου είναι η ανάλυση και προαγωγή επιστημονικών και επαγγελματικών θεμάτων καθώς επίσης και η ανάπτυξη συνεργασίας ανάμεσα στους 4 Συλλόγους».

Η Οργανωτική και Επιστημονική επιτροπή εργάστηκαν για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουν προσκληθεί ως ομιλητές εξαιρετικοί Επιστήμονες Πανεπιστημιακοί και μη που θα αναπτύξουν ποικίλα θέματα της οδοντιατρικής δεδομένου ότι υπάρχει η αναγκαιότητα της συνεχούς επιμόρφωσης των συναδέλφων στις σύγχρονες προκλήσεις της Επιστήμης και της τεχνολογίας.

Παράλληλα υπάρχουν ενδιαφέρουσες ελεύθερες ανακοινώσεις και πρακτικά σεμινάρια στα οποία οι σύνεδροι που θα λάβουν μέρος θα έχουν τη δυνατότητα να ασκηθούν στις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές.

 

Προηγούμενο άρθρο Συγχαρητήρια Γιώργου Κωτσού στον Ατρόμητο Παλαμά
Επόμενο άρθρο 2ο Ψυχαγωγικό Συμπόσιο σε νέους καταρράχτες