Ειδήσεις

3 μετάλλια για την Α.Κ.Α.Κ. στο Grand Prix Χριστουγέννων 25αρας πισίνας


Συνεπείς στα μεγάλα ατομικά ρεκόρ και στις κορυφαίες θέσεις πανελληνίως οι αθλήτριες της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) Ειρήνη-Αγορίτσα Τσαπράζη και Αγγελική Δεμικέλη αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου στον αγώνα Grand Prix 25άρας πισίνας (Grand Prix Χριστουγέννων) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βόλου «Ιάσων Ζηργανός» σε κατηγορία OPEN (Ανδρών-Γυναικών).

Μετά την κατάκτηση ορίων τον προηγούμενο μήνα η Ειρήνη Τσαπράζη διέπρεψε για άλλη μια φορά στο αγώνισμα του υπτίου, σημειώνοντας δύο (2) φοβερά ατομικά ρεκόρ στα 100μ. και στα 200μ., στην αρχή ακόμα της κολυμβητικής σεζόν, και κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στα 100 μ.  και δύο χάλκινα μετάλλια στα 50 και 200μ.. Με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο σε εθνικές διοργανώσεις αλλά και ευρωπαϊκές, όπως και την περσινή χρονιά, συνεχίζει να στοχεύει σε μεγάλες επιδόσεις και νέα ρεκόρ.

Πολύ καλούς χρόνους σημείωσε και η αθλήτρια της Α.Κ.Α.Κ. Αγγελική Δεμικέλη καταφέρνοντας να κατακτήσει την 13η θέση στα 200μ. πρόσθιο, την 15η θέση στα 50 μ. και την 16η θέση στα 100 μ.  του αγωνίσματος.

Οι αθλήτριες έδειξαν για άλλη μια φορά το ταλέντο, την αγωνιστική τους συνέπεια και τις ικανότητές τους και επιβεβαίωσαν την υψηλού επιπέδου προπόνηση, που συντελείται στην αγωνιστική ομάδα της Α.Κ.Α.Κ. από τις προπονήτριές τους κ. Ευγενία Δρόσου και Νατάσσα Θώδη. Αισιόδοξοι και για την φετινή τους ανοδική πορεία το Δ.Σ. της ομάδας και ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Γκούγκλιας συγχαίρουν τις προπονήτριες και τις αθλήτριες και τους εύχονται  υγεία και επίτευξη κάθε στόχου τους.

Προηγούμενο άρθρο Η πρώτη δράση διατροφικής αγωγής του Τμήματος Διαιτολογίας
Επόμενο άρθρο Όλοι στην κινητοποίηση για τον προϋπολογισμό