Ειδήσεις

30 χρόνια Απόλλων Καρδίτσας – Σε κυκλοφορία η επετειακή κάρτα μέλους


Ο Απόλλων Καρδίτσας συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής και η φετινή αγωνιστική περίοδος σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας προσπάθειας που διατηρεί ζωντανή τη φλόγα στο ερασιτεχνικό μπάσκετ της πόλης.

Το αντρικό τμήμα του Συλλόγου παραμένει φέτος ενεργό, δημιουργώντας χώρο για αθλητές που, εκτός της αγάπης τους για το άθλημα, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους και συναντούν θεμέλια εξέλιξης του ταλέντου τους.

Χωρίς ιδιοτέλεια, με αγνότητα και κυρίως με τη διάθεση να διαφυλαχθεί η ύπαρξη μιας ομάδας στην πόλη, η οποία δίνει την ευκαιρία σε αθλητές χωρίς κριτήρια να αγωνιστούν και να αποτελέσουν κομμάτι της.

Με μ.ο. ηλικίας των αθλητών του στα 22,6 έτη, ο Απόλλων αποτελεί μία ομάδα με ολοκαίνουρια σύνθεση και με στόχο να εκπροσωπήσει την Καρδίτσα με αξιόλογο μπάσκετ στις τοπικές κατηγορίες. Ήδη, με το πέρας του Α’ γύρου η αντρική ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ με ρεκόρ 5 νίκες και 3 ήττες.

Με αφορμή τα 30ά γενέθλια του Συλλόγου τίθενται σε κυκλοφορία οι κάρτες μέλους που έχουν επετειακό χαρακτήρα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εγχείρημα που θωρακίζει τη βιωσιμότητα του αντρικού τμήματος, το οποίο βασίζεται αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις.

Η κάρτα μέλους ενισχύει την ομάδα μας και μεγαλώνει την παρέα μας, αναδεικνύοντας ουσιαστικά την έννοια της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης και της πρόθεσης να στηριχθεί ένα πλάνο, το οποίο αποτελεί ζωντανό κύτταρο του Καρδιτσιώτικου αθλητισμού.

Για πληροφορίες και για να προμηθευτείτε τις κάρτες μέλους, μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Instagram (www.instagram.com/apollonkarditsas/) ή αντίστοιχο μήνυμα στο viber: 6976495132.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νύχτα των ευχών: Μαγικό σκηνικό στη πόλη των Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για το νέο έτος