Ειδήσεις

Νύχτα των ευχών: Μαγικό σκηνικό στη πόλη των Σοφάδων


Εκατοντάδες χάρτινα φαναράκια πλημμύρισαν τον ουρανό δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους, ντόπιους και επισκέπτες, να κάνουν τις ευχές τους. Οι εκατοντάδες συμμετέχοντες άναψαν το φαναράκι τους και το άφησαν να πετάξει ψηλά, μαζί με την ευχή και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.Τη λαμπρή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, γεμάτη δραστηριότητες, πολύ κέφι και εκλεκτά κεράσματα, διοργάνωσε ο Δήμος Σοφάδων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Σοφάδων.
Το εορταστικό πάρτι ξεκίνησε από τις 16.00 με καραόκε και Dj και πρωταγωνιστές τα παιδιά ενώ την παρουσίαση είχε ο Ρήγας Διαμαντής.

Τα φαναράκια διανεμήθηκαν δωρεάν, από τον Εμπορικό Σύλλογο.

Το «μονοπάτι των ευχών» στον ουρανό ξεκίνησε στις 18.00 και πρόσφερε ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα. Στο χώρο δέσποζε φυσικά η μορφή το Αη Βασίλη που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά ενώ έγινε και κλήρωση.

Το μοναδικό αυτό θέαμα συμπληρώθηκε με κεράσματα από το Σύλλογο Γυναικών Σοφάδων ενώ την εκδήλωση συνόδευσε η Μουσική Σχολή και η μπάντα του Δήμου, που από νωρίς με χριστουγεννιάτικες πατινάδες έδωσε εορταστικό τόνο στους κεντρικούς δρόμους των Σοφάδων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευχές του Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.ΔΣ κ. Θώμη Καφάση

 

Προηγούμενο άρθρο Ευχές για το Νέο Έτος από το Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου
Επόμενο άρθρο 30 χρόνια Απόλλων Καρδίτσας – Σε κυκλοφορία η επετειακή κάρτα μέλους