Ειδήσεις

3η Λευκή Νύχτα Καρδίτσας: Το μεγάλο event των Εμπορικών καταστημάτων…έρχεται!


Το μεγάλο event των Εμπορικών καταστημάτων  έρχεται με εκπτώσεις των καταστημάτων, πολύ μουσική και μια ημέρα που θα έχει αρκετό χορό και διασκέδαση.
Τη φετινή χρονιά θα έχουμε την τιμή να απολαύσουμε τη μεγαλύτερη groovie μπάντα και ίσως μια από τις καλύτερες φωνές που έχουμε στην Ελλάδα. Οι NASA FUNK με τον George Perin στα φωνητικά έρχεται για πρώτη φορά στην Καρδίτσα. Ο καλλιτέχνης που έχει συνοδέψει φωνητικά: James Brown, Nina Simone, Quantic, Kokolo, Jayl Funk και πολλούς πολλούς ακόμη, έρχεται με τους αγαπημένους του NASA FUNK στη Λευκή Νύχτα.
Εκτός όμως από τους Θεσσαλονικείς NASA FUNK στη φετινή διοργάνωση θα έχουμε τη χαρά να έχουμε έναν από τους μεγαλύτερους trip hop – downtempo παραγωγούς στην Ελλάδα τον RSN παρέα με την φανταστική (Φωνητικά και Σκηνικά) IRENE.
Οχτώ (8) σημεία μουσικής, τέσσερις (4) καταξιωμένες live Μπάντες, εφτά (7) Djs, διαφορετικά μουσικά είδη (Ηλεκτρονική, Rock, Ελληνικά, Funk & Soul,  downtempo), μουσική από τις 18:00 έως τις 12:00 και πολλά ακόμη που έχει ετοιμάσει ο Εμπορικός Σύλλογος!

LIVE CONCERTS
● NASA FUNK
+ guest DJ – Leandros
● IRENE live / time 2 love feat RSN
● DENOVO band & FRIENDS
● BLUE MOON

DJ BOOTH
● GEORGE NTEMOS
● G PAS & Guest Dj
● Dj AFES
● MUSICA RADIO Producers
me.nta / Semis Petrakis / P. Kefaliakou

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

Διοργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας
ΣΥΝδιοργανωτές: Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας, Επιμελητήριο Καρδίτσας
Υποστήριξη: Δήμος Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Α.Σ.Κ. !!!
Επόμενο άρθρο Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την κακοκαιρία