Ειδήσεις

Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Α.Σ.Κ. !!!


Με πολλή χαρά και προσμονή για μια όμορφη και παραγωγική χρονιά, ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οι Ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας !

Με ανανεωμένο προπονητικό δυναμικό, ολοκληρωμένο πρόγραμμα, συμμετοχή όλων των παιδιών στο παιχνίδι και την εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ, οι Ακαδημίες στοχεύουν να φέρουν κοντά στον αθλητισμό τα νέα παιδιά, να τους δώσουν την ευκαιρία να αθληθούν, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και να διασκεδάσουν, να αποκτήσουν νέους φίλους και να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού, αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», τα αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 17 ετών, θα προπονούνται με τη βοήθεια εξειδικευμένων προπονητών, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη καταρτιστεί. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει νέες μεθόδους προπόνησης, ώστε κάθε παιδί να βελτιώνεται διαρκώς, να ασκείται και ταυτόχρονα, να συμμετέχει στην ομαδική προσπάθεια και να μοιράζεται τη χαρά του παιχνιδιού με τους συναθλητές και συναθλήτριές του. Υπεύθυνος του προγράμματος, είναι ο Θέμης Χαροπίδης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και προπονητής Α’ κατηγορίας, ο οποίος θα συντονίζει όλη τη λειτουργία των ακαδημιών.

Ταυτόχρονα, όλα τα παιδιά των ακαδημιών, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά, τη μοναδική εμπειρία της BasketLeague, αφού δικαιούνται δωρεάν είσοδο σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής, με τον ΑΣΚ να εκπροσωπεί την πόλη μας αλλά και τη Θεσσαλία στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ !

Η έναρξη των προπονήσεων ορίστηκε για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και πέρα από τις συναντήσεις που θα γίνουν, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να έχουν ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες, καθημερινά 6-9 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», αλλά και τηλεφωνικά (694 4185740 Βασ.Μπολώτης, 694 8211785 Θ.Χαροπίδης, 697 6607564 Βαγγ. Τζέλλας).

 

Προηγούμενο άρθρο Έκτακτη συνεδρίαση ΣΟΠΠ ενόψει της κακοκαιρίας DANIEL
Επόμενο άρθρο 3η Λευκή Νύχτα Καρδίτσας: Το μεγάλο event των Εμπορικών καταστημάτων…έρχεται!