Ειδήσεις

5th Taekwondo Baby Cup 2023 στην Καρδίτσα


Για πέμπτη χρονιά πραγματοποιείται  αγωνιστική ημερίδα στην πόλη της Καρδίτσας  ύστερα από πρωτοβουλία του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό  Καρδίτσας και την συν διοργάνωση της Ελληνικής Περιφέρειας Θεσσαλίας Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας καθώς και του Δήμου Καρδίτσας & Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας και με την με υποστήριξη και άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό .

Η αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στο κλειστό Νέο κλειστό γυμναστήριο  Καρδίτσας ¨Γιάννης Μπουρούσης¨ και με ώρα έναρξης από τις 09:30π.μ. μέχρι τις 18:00μ.μ..

δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές–τριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους µέλη της ΕΛΟΤ. Και οι αθλητές όλων των κατηγοριών πρέπει να είναι κάτοχοι 10 κουπ και άνω. Κάθε ηλικία θα αγωνιστεί ξεχωριστά σύμφωνα με την κατηγορία βάρους.

Η διάρκεια του αγώνα καθορίζεται στους 2 γύρους των 2 λεπτών µε ½ λεπτό διάλειµµα σε όλες τις κατηγορίες . Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωνα  διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής.

Οι  αγώνες θα διεξαχθούνε σύμφωνα µε τους κανονισμούς της WTF.

Οι διαιτητές που θα διαιτητεύσουν είναι επίσημη διαιτητές της Ε.ΤΑ.Β.Ε. & ΕΛ.Ο.Τ. και  σταλθήκαν από την υπεύθυνη διαιτησίας της Ε.ΤΑ.Β.Ε .

Σκοπός  της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί μας αθλητές-τριες να αποκομίσουν όσο τον δυνατόν περισσότερα οφέλη και είναι μια γιορτή για τα μικρά παιδιά με στόχο να γνωρίσουν από κοντά το Ολυμπιακό Άθλημα Ταεκβοντό.  Είναι μια αγωνιστική ημερίδα που απευθύνεται μόνο σε αρχαρίους αθλητές-τριες , με μοναδικό σκοπό την αποκόμιση αγωνιστικών εμπειριών.

Σε όλους τους αγωνιζόμενους θα δοθεί Μετάλλιο  & Δίπλωμα συμμετοχής .

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας θα συμμετάσχει με 130 αθλητές-τριες  που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το βάπτισμα για πρώτη φορά  την γεύση του Ολυμπιακού αθλήματος ..

Ο προπονητής του Συλλόγου κ. Κουκουλέτσος Βάϊος θα κοτσάρει τους μαθητές του μαζι με τους Κουκουλέτσο Κων/νο & Σταύρο καθώς  και με την βοήθεια των έμπειρων αθλητών-τριων του.

Θα είναι μια τέλεια διοργάνωση αφού για πρώτη φορά ανοίγουν οι πύλες του νέου κλειστού γυμναστηρίου Καρδίτσας να φιλοξενήσει 750 μικροί  αθλητές-τριες  Ταεκβοντό  από 40 Συλλόγους της Θεσσαλίας και όχι μόνο, με στόχο να κερδίσουν μια αγωνιστική  εμπειρία και παράλληλα  να γνωρίσουν και να επισκεφτούν  από κοντά τον νομό μας και τα αξιοθέατα της πόλης. .

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά τον Ελληνική Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας  για την συν διοργάνωση  καθώς και τον Δήμο Καρδίτσας & Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας για την ανάπτυξη του Ολυμπιακού αθλήματος στην πόλη μας καθώς η εκδήλωση έχει την  υποστήριξη και άδεια από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.

Σας περιμένουμε να είσαστε όλοι εκεί η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο το κοινό της Καρδίτσας .   

 

 

Προηγούμενο άρθρο Υλοποίηση ενημερωτικής δράσης με θέμα: Μεταβολικό Σύνδρομο- Διαβήτης υπέρταση, υπερλιπιδαιμία
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου