Ειδήσεις

9 μετάλλια για την Α.Κ.Α.Κ. στα 29α Ιπποκράτεια


Η αγωνιστική ομάδα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) συνεχίζει την πορεία της, μέσα από προπονήσεις, εντατική προσπάθεια και συμμετοχή σε αγώνες, για την προετοιμασία ενόψει της Α’ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου ο αθλητής Μπομπότης Μιχαήλ, η αθλήτρια Οικονόμου Γεωργία και η προπονήτριά τους Ευγενία Δρόσου συμμετείχαν στα “29α Ιπποκράτεια” στο Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, στη Λάρισα.

Τα εννέα (9) μετάλλια (3 χρυσά, 5 αργυρά και 1 χάλκινο) μαρτυρούν την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές, οι οποίοι συμμετέχουν σε απαιτητικούς αγώνες, στοχεύοντας σε διακρίσεις στα Πρωταθλήματα που ακολουθούν. Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν απ’ όλη την Ελλάδα και κάποιοι από το εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες άγγιξαν τους 300.

Αναλυτικά οι επιδόσεις:

  • Μπομπότης ΜιχαήλΧρυσό μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο, χρυσό μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο, αργυρό μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο, αργυρό μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα, χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. Μ.Α. και 4η θέση στα 100μ. ύπτιο, κατηγορία Παμπαίδων Α.
  • Οικονόμου ΓεωργίαΧρυσό μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο, αργυρό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο, αργυρό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο, αργυρό μετάλλιο στα 400μ. Μ.Α., 4η θέση στα 200μ. Μ.Α. και 5η θέση στα 50μ. ελεύθερο, κατηγορία Παγκορασίδων Α.

Ο Πρόεδρος της Α.Κ.Α.Κ. και το Δ.Σ. συγχαίρουν τον αθλητή και την αθλήτρια για τις επιδόσεις και την εξαιρετική τους προσπάθεια καθώς και την προπονήτρια της αγωνιστικής ομάδας Ευγενία Δρόσου για τη μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά που κάνει.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία των Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας με την Διοικήτρια
Επόμενο άρθρο Ασθένειες και εχθροί που προσβάλουν τα αμπέλια