Ειδήσεις

Α. Σκόνδρα: Η Ν.Δ. μόνη εγγύηση για το μέλλον της Ελλάδας


Σε Σταυρό, Άγιο Θεόδωρο, Καρποχώρι, Ριζοβούνι, Καλογριαννά, Αγία Τριάδα, Κόρδα, Μαραθέα, Πεδινό, Προάστιο, Αγναντερό, Μελισσοχώρι, Δασοχώρι, Άμπελο, Παλαιοχώρι, Κρανιά, Μαγούλα, Μαγουλίτσα, Λαζαρίνα, Γελάνθη, Μαυρομμάτι, Αρτεσιανό, Κανάλια, Φανάρι, Καρδιτσομαγούλα, Μεσενικόλα, Μορφοβούνι, Κρυονέρι και Νεοχώρι περιόδευσε η Ασημίνα Σκόνδρα.

Η π. Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφια, βαδίζει προς το τέλος της δεύτερης προεκλογικής της εκστρατείας στο Νομό μας.

Η κ. Σκόνδρα, σε κάθε ομιλία της καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εστιάζει  στην μία και μοναδική επιλογή των εκλογών.

«Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου, την Κυριακή αυτή η λύση είναι μία: Αυτοδύναμη Ελλάδα με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Δεν υπάρχει καμία άλλη πολιτική δύναμη, που να μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον και την προκοπή του τόπου μας.

Να πάτε στην κάλπη, να ψηφίσετε για την Καρδίτσα και την Ελλάδα. Να προσκαλέσετε να ψηφίσουν όλους όσους ξέρετε ότι αγαπούν τον τόπο και τη χώρα μας. Με ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συνεχίσουμε στον δρόμο της σιγουριάς και της ευημερίας όπως πορευτήκαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί το έργο που ξεκινήσαμε τον Ιούλιο του 2019, για μια Ελλάδα καλύτερη, μια Ελλάδα ανθρώπινη, με κοινωνικό πρόσωπο και διεθνή σοβαρή παρουσία. Στο σημερινό αβέβαιο διεθνές περιβάλλον, απέναντι σε συνεχείς εξωγενείς κρίσεις, η χώρα δεν μπορεί να εξαρτάται από ανερμάτιστους πολιτικούς συνδυασμούς που ούτε ξέρουν, ούτε μπορούν να κυβερνήσουν.

Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, είναι η λύση για μια αποτελεσματική διακυβέρνηση, που θα μπορεί να πάρει γρήγορες αποφάσεις σε όποια κρίσιμη στιγμή. Χρειαζόμαστε καθαρό ορίζοντα και καθαρές λύσεις και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί την εγγύηση γι’ αυτό.

Προσωπικά, ήμουν πάντα δίπλα σας, εκλεγμένη ή και όχι. Και θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά σας, γιατί έτσι αντιλαμβάνομαι την προσφορά και την συμμετοχή στα κοινά του τόπου μας.

Στις 25 Ιουνίου, στην πιο κρίσιμη ψήφο, ψηφίζουμε όλοι με σύνεση και λογική. Δίνουμε στη Νέα Δημοκρατία την δύναμη να οδηγήσει την Ελλάδα στο αύριο και σε όσα της αξίζουν.»

 

Προηγούμενο άρθρο Επιτυχημένο Robotics Workshop στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα θεραπευτικής ιππασίας υλοποιεί το Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες