Ειδήσεις

Αεροπλανοφόρο Ελλάς – Του Κώστα Βλάχου


Με τις συμφωνίες των κυβερνήσεων  Σύριζα  και αργότερα της  ΝΔ   η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια απέραντη  ΑμερικανοΝατοική  στρατιωτική βάση.  Από το λιμάνι της  Αλεξανδρούπολης διακινήθηκαν  τεράστιες  ποσότητες στρατιωτικού υλικού για τις ανάγκες  του πολέμου στην Ουκρανία.

-Αλεξανδρούπολη, σούδα, Άκτιο,  Λάρισα, Βόλος, νησιά  φιλοξενούν  βάσεις.

Οι συμφωνίες   των τελευταίων ετών παίρνονται μετά από ‘’επίπονες ‘’ διαπραγματεύσεις με τις κυβερνήσεις της Ελλάδος , αν και είναι εξ αρχής γνωστή η θέση . Βάλτε   βάσεις όπου θέλετε. Θα φτάσουμε στο σημείο να τους παρακαλάμε.

Οι παλαιότερες κυβερνήσεις που όσο μπορούσαν βασάνιζαν το θέμα  εγκατάστασης των  βάσεων, ενεργούσαν ενάντια στα συμφέροντα της χώρας ;

Όσοι πιστεύουν  ότι στην περίπτωση  σύρραξης με την Τουρκία οι βάσεις θα μας προστατέψουν, πλανώνται πλάνην οικτράν. Εάν το συμφέρον των Νατοικών  γέρνει προς την Τουρκία  αυτή θα βοηθήσουν.

Η  Αγγλική  βάση στην Κύπρο,  που ήταν η φιλοξενούσα χώρα, βοήθησε τους Τούρκους κατά την εισβολή μπερδεύοντας τις τηλεπικοινωνίες.

Τώρα που όλοι μιλάνε για ο ότι ο τρίτος παγκόσμιος  βρίσκεται  προ των πυλών, η Ρωσία αν και γνωρίζει  τα φiλορωσικά  αισθήματα μεγάλης μερίδας του Ελληνικού λαού, θα αναγκαστεί  επειδή θα απειλείται ,να έχει στο στόχαστρο και την Ελλάδα.

Εάν ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος η Ελλάδα  κινδυνεύει να αφανιστεί.

Γιατί   άραγε παλαιότερα  χαρακτηρίζονταν  σαν βάσεις του θανάτου ;

 

 

Προηγούμενο άρθρο Βάζουμε ΤΕΛΟΣ στη δηλητηρίαση της ζωής της υπαίθρου
Επόμενο άρθρο Παράταση της προσωρινής μερικής διακοπής κυκλοφορίας και στάθμευσης, σε ανώνυμη κοινοτική οδό της Τ.Κ. Φαναρίου