Ειδήσεις

Αίσθηση με Χρήστο Βούλγαρη ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων


«Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» ανακοινώνει την προσθήκη του Χρήστου Βούλγαρη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Στα 26 του χρόνια, ο Καρδιτσιώτης αθλητής διαθέτει πλούσιες παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και την Α1 ΕΣΚΑΘ.

Αγωνίζεται ως φόργουορντ με κύρια χαρακτηριστικά του το δυναμισμό, την ενέργεια και τον πλουραλισμό στο παιχνίδι του.

Με ύψος 1,95, ο Χρήστος ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα από τον Α.Σ. Καρδίτσας με τον οποίο τη σεζόν 2013-14 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και κατά συνέπεια την άνοδο στη Γ’ Εθνική, καθώς επίσης και το πρώτο κύπελλο ΕΣΚΑΘ στην ιστορία του θεσμού. Την επόμενη διετία αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον ΑΣΚ για να πετύχει την άνοδο στη Β’ Εθνική τη αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ακολούθησε μία τριετία στον Ολυμπιακό Καρδίτσας, με τις δύο πρώτες σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1  ΕΣΚΑΘ και την τελευταία στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 φόρεσε τη φανέλα του Γ.Σ. Σοφάδων στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ομάδα με την οποία έφτασε ως το Final Four του κυπέλλου.

Η τελευταία χρονιά τον βρήκε να αγωνίζεται στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι e-εγγραφές μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Επόμενο άρθρο Τον δήμαρχο Καρδίτσας επισκέφθηκαν οι Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου