Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι e-εγγραφές μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ


Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι έχουν τεθεί σε λειτουργία οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφών – ανανεώσεων εγγραφών – μετεγγραφών περιόδου Σεπτεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr) θα είναι σε λειτουργία από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12.00 έως και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 23.59, προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής για ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλουν τις εν λόγω αιτήσεις και μέσω της
διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggrapheananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio

Από την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09.00, οι μαθητές/τριες και Διευθυντές/ντριες
ΓΕ.Λ. θα μπορούν να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της κατανομής μέσω της εφαρμογής, ενώ

για τα ΕΠΑ.Λ. οι παραπάνω αιτήσεις θα κατανεμηθούν την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 και το αποτέλεσμα κατανομής μέσω της εφαρμογής θα είναι ορατό από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09.00.

Προσοχή! Οι γονείς – κηδεμόνες μαθητών/τριών ή οι ενήλικοι/ες μαθητές/τριες μπορούν να υποβάλουν νέα αίτηση ή τροποποίηση αίτησης μόνο σε τμήματα που έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο ελάχιστο αριθμό μαθητών για την λειτουργία τους και σε ολιγομελή τμήματα τα οποία έχουν εγκριθεί με απόφαση Π.Δ.Ε. ή με την υπ΄ αριθμ. 106084/Y2/01-09-2021 ΥΑ

Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09.00 έως και τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 23.59 η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής και ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα μας: http://dide.kar.sch.gr/site/

Προηγούμενο άρθρο Η ΤΟ Καρδίτσας της ΚΝΕ καταγγέλει την παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων
Επόμενο άρθρο Αίσθηση με Χρήστο Βούλγαρη ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων