Ειδήσεις

Ακόμη τέσσερις δυναμικές υποψηφιότητες με το Συνδυασμό Νέα Πορεία Μουζακίου


Ανακοινώνουμε ακόμη τέσσερις δυναμικές υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία». Πρόκειται για το Χρήστο Μπαλκίζα, την Παρασκευή Τσέρα, το Γιάννη Κομματά και το Βαγγέλη Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στο Τοπικό Συμβούλιο Λαζαρίνας του Δήμου Μουζακίου.

Τους καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό μας και τους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Μαζί θα πορευτούμε προς τις κάλπες για τη νέα μεγάλη Νίκη μας που θα αποτελέσει το έναυσμα να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο της παρούσας Δημοτικής αρχής με «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία». Με την επιτυχημένη και άκρως δημιουργική θητεία μας στη Διοίκηση του Δήμου τα προηγούμενα χρόνια, αποδείξαμε ότι προχωράμε μπροστά βασιζόμενοι σε ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο δράσεων. Καμία έκτακτη η δύσκολη κατάσταση δεν μας πτοεί, ούτε αλλάζει το βασικό στόχο μας που είναι η γρήγορη τοπική ανάπτυξη. Δυναμώνουμε συνεχώς το Συνδυασμό με νέα στελέχη, συνδυάζοντας την πολύτιμη εμπειρία των παλιών, με τον ενθουσιασμό τους για συμμετοχή στα κοινά. Κοινή επιθυμία όλων μας είναι να προσφέρουμε από κάθε μετερίζι στις γενέτειρές μας, σε τούτο τον ευλογημένο τόπο που αξίζει πάρα πολλά.Φτιάξαμε τις προϋποθέσεις και είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε επίπεδο τον Δήμο Μουζακίου με την εμπιστοσύνη και συνεργασία όλων των συνδημοτών. Τον Οκτώβριο ο Δήμος Μουζακίου «ανοίγει» νέα σελίδα προόδου και ανάπτυξης.

Σχετικά με τους παραπάνω υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους αναφέρουμε τα εξής:

Μπαλκίζας Χρήστος του Χαραλάμπους, συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας, μόνιμος κάτοικος Λαζαρίνας. Συμμετείχε για πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές το 1998, όταν και εκλέχτηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Λαζαρίνας του τότε «Καποδιστριακού» Δήμου Μουζακίου (επί Δημοτικής Διοίκησης του αείμνηστου Αντώνη Βασιλείου), όπου αναδείχθηκε Πρόεδρος. Έκτοτε, συμμετείχε στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι και σήμερα για το Τοπικό Συμβούλιο της γενέτειράς του. Διετέλεσε Πρόεδρος της Τ.Κ. συνολικά για 4 τετραετίες.

Παρασκευή Τσέρα του Κωνσταντίνου, οικιακά, μόνιμη κάτοικος Λαζαρίνας. Δραστήρια γυναίκα η οποία θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα επιδιώκοντας να συμβάλλει με τις δυνάμεις της στην προώθηση και επίλυση ζητημάτων της περιοχής.

Κομματάς Ιωάννης του Βασιλείου, ιδιωτικός υπάλληλος, μόνιμος κάτοικος Λαζαρίνας.  Έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις περιφερειακές εκλογές του 2014, για την εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας. Ακολούθως συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2019, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Μουζακίου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λαζαρίνας.

Παπακωνσταντίνου Ευάγγελος του Δημητρίου, ιδιωτικός υπάλληλος, μόνιμος κάτοικος Λαζαρίνας. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές με έντονη την επιθυμία να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συγχαρητήρια επιστολή της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα, προς στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων
Επόμενο άρθρο Προδιαγεγραμμένο, αδιανόητο και ασύλληπτο έγκλημα η πυρκαγιά στην περιοχή του Βόλου