Ειδήσεις

Συγχαρητήρια επιστολή της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα, προς στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων


Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων!Η προσπάθεια μαθητών, καθηγητών και γονέων απέδωσε καρπούς. Η εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί μια σημαντική επιτυχία και την ηθική επιβράβευση στον αγώνα σας. Το ταξίδι που ξεκινά τώρα θα είναι μακρύ και γεμάτο προκλήσεις. Εύχομαι από καρδιάς, σε όσους μαθητές και μαθήτριες πέτυχαν τους στόχους τους, καλές σπουδές!

Η μετάβασή σας από τη μαθητική στη φοιτητική ζωή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την εκπαιδευτική και την μετέπειτα επαγγελματική σας πορεία, εφοδιάζοντάς σας με τις απαραίτητες γνώσεις, για να κτίσετε το μέλλον το δικό σας και της χώρας μας.

Να συνεχίσετε με την ίδια  εργατικότητα, σύνεση και  ευθύνη, ώστε  οι επιτυχίες σας να διαδέχονται η μία την άλλη, γιατί οι εξετάσεις και οι δοκιμασίες στη ζωή είναι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες.

Για όσους μαθητές δεν καρποφόρησε η προσπάθεια αυτή, να θυμάστε πάντα ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μονάχα ένα πέρασμα, ένας δρόμος προς την γνώση. Δεν είναι όμως μονόδρομος για την προσωπική σας πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Οι επιλογές και οι προοπτικές τώρα αρχίζουν!Με θάρρος και αγωνιστικότητα, ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας.Και να θυμάστε, το όριο σας είναι μόνο ο ουρανός…

Συγχαίρω επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας, στηρίζοντας με προσωπικές τους θυσίες, τους στόχους και τα όνειρά σας, κατά την μακροχρόνια μαθητική πορεία σας .

Οι νέοι, είστε η ελπίδα μας. Το μέλλον ανήκει σ’ εσάς. Κατακτήστε το και δημιουργείστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, την πατρίδα και τον κόσμο μας.

Κάθε καλό στη φοιτητική σας πορεία!

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στέγαση πρωτοετών φοιτητών στις Εστίες Λάρισας και Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ακόμη τέσσερις δυναμικές υποψηφιότητες με το Συνδυασμό Νέα Πορεία Μουζακίου