Ειδήσεις

Απαιτητική έξοδος στο Περιστέρι για τον Α.Σ. Καρδίτσας


Κατευθείαν στα «βαθιά» εισέρχεται ο Α.Σ. Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό, καθώς, μία εβδομάδα μετά την αναβολή του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, καλείται να ταξιδέψει στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος μόνο εύκολη δεν είναι για την ομάδα της Καρδίτσας, η οποία σε αυτή την ακούσια διακοπή των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, αναγκάστηκε να μεταβάλει τα πλάνα της και να επικεντρωθεί σε έναν διαφορετικό, αλλά εξίσου ικανό αντίπαλο.

Ο ρυθμός, λοιπόν και η απαιτούμενη αγωνιστική ετοιμότητα είναι η βασική προτεραιότητα για το σύνολο του Βαγγέλη Αγγέλου, με το αγωνιστικό τμήμα να συνεχίζει το πρόγραμμά του με καθημερινές, εντατικές προπονήσεις.

Η επάνοδος στη δράση και ο αγώνας την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο Περιστέρι εμπεριέχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας και ο ΑΣΚ θα βρει απέναντί του μια ομάδα που φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογικής κατάταξης, ενώ διατηρεί μέχρι στιγμής αήττητη πορεία στην Ευρώπη. Με προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη, η ομάδα της Δυτικής Αττικής δε συγκεντρώνει τα βλέμματα μόνο για τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ που έχει στο «τιμόνι» της αλλά και για το εξαιρετικά προσεγμένο και ποιοτικό της ρόστερ, ικανό να πρωταγωνιστήσει στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Η προσαρμογή στις απαιτήσεις και τις συνθήκες σε ένα τέτοιο ματς και σε μία αρκετά δυνατή έδρα είναι το ζητούμενο για τους «κυανόλευκους» που αυτό το διάστημα το απουσιολόγιό τους υπόκειται σε συνεχείς προσθαφαιρέσεις, λόγω τραυματισμών. Στα δυσάρεστα, ο απρόοπτος τραυματισμός του Άλεξ Χάντερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι στην προπόνηση της Παρασκευής (28/10). Ο 23χρονος πόιντ γκαρντ στάθηκε άτυχος και πλέον η κατάσταση της υγείας του αξιολογείται από το ιατρικό επιτελείο του ΑΣΚ.

Αυτά είναι και τα δεδομένα που καθιστούν ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας, ωστόσο η συσπείρωση και η αποφασιστικότητα δίνουν το στίγμα και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της. Συνεπώς, το μόνο που μπορεί να κάνει ο ΑΣΚ είναι να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, να δει κάθε ματς ξεχωριστά, να παλέψει για τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση και να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί, παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα.

Κινητικότητα στα εισιτήρια διαρκείας – συνεχίζεται η διάθεσή τους

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ αναγνωρίζει τη σημαντική και ουσιαστική στήριξη των φιλάθλων του, οι οποίοι συνεχίζουν και ανταποκρίνονται θερμά σε ό,τι αφορά την προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας. Ο συναρπαστικός πρώτος ιστορικός αγώνας της ομάδας στην Καρδίτσα με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου είναι κι ο μοναδικός μέχρι στιγμής που έδωσε ο ΑΣΚ μπροστά στο κοινό του και με το πρόγραμμα ουσιαστικά μόλις να έχει ξεκινήσει, οι φίλαθλοι έχουν ακόμη τη δυνατότητα να κλείσουν τη δική τους θέση στην κερκίδα. Η στήριξη στον ΑΣΚ και η δυνατότητα να παρευρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας αποτελούν ένα μεγάλο κίνητρο ενόψει και των σπουδαίων αναμετρήσεων που έρχονται.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρόποι διάθεσης των καρτών διαρκείας είναι οι εξής:

  • Με φυσική παρουσία, στα νέα γραφεία της ομάδας μας στην οδό Σταμούλη 3. Με προσκόμιση των βασικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ), ο φίλαθλος μπορεί να παραλαμβάνει απευθείας την κάρτα διαρκείας που θα επιλέξει σε φυσική μορφή (κάρτα σε μορφή πιστωτικής). Η πληρωμή σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο διαθέσιμο POS. Με την πλαστική κάρτα διαρκείας που θα παραλάβει, ο φίλαθλος εξασφαλίζει την απευθείας πρόσβαση στο γήπεδο και απολαμβάνει όλα τα προνόμια που τη συνοδεύουν.
  • Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ticketmaster.gr, στην οποία ο φίλαθλος μπορεί αφού κάνει εγγραφή στο σύστημα, να συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία, να επιλέξει από το διαδραστικό μενού τη θέση της επιλογής του και να προχωρήσει σε ολοκλήρωση της συναλλαγής με ηλεκτρονική πληρωμή. Σε αυτή την περίπτωση, ο φίλαθλος θα λάβει το αποδεικτικό της συναλλαγής, αλλά και ένα ηλεκτρονικό αρχείο (digital ticket) το οποίο αν επιθυμεί μπορεί να εκτυπώσει και το οποίο λειτουργεί ισοδύναμα με την πλαστική κάρτα διαρκείας. ΠΡΟΣΟΧΗ: H πλατφόρμα της ticketmaster.gr είναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά καρτών BLUE, GOLD και VIP χωρίς επιπλέον εκπτώσεις ή πακέτα.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόστιμα μη διαβίβασης δεδομένων από τους φορολογικούς μηχανισμούς και τις ταμειακές μηχανές στο e-SEND της ΑΑΔΕ
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού την Τρίτη 1/11