Ειδήσεις

Απάντηση του Δήμου Μουζακίου στην παράταξη Δυναμική Συνεργασία


Μεγάλη έκπληξη μας προκάλεσε το άκρως ψευδές στο περιεχόμενο του κείμενο της παράταξης μειοψηφίας αναφορικά με συμβάν που εκτυλίχθηκε μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Δημοτικής επιτροπής και στο οποίο ήταν παρόντες έξι δημοτικοί σύμβουλοι, υπάλληλος του Δήμου και ο Δήμαρχος!

Ακόμη και αν κάποιος επιλέξει να προσπεράσει το αδιάψευστο της παρουσίας τόσων μαρτύρων, δεν μπορεί να μην αντιληφθεί πως όπως περιγράφονται τα γεγονότα δεν ευσταθούν.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την παράθεση των όσων πραγματικά συνέβησαν: Ο κ. Σερίφης μετά το πέρας της συνεδρίασης της Δημοτικής επιτροπής σε ερώτηση του κ. Παπακώστα γιατί να ψηφίσει αρνητικά σε θέμα που αφορούσε απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου για αρδευτική γεώτρηση στο Παλαιοχώρι, εκσφενδόνισε απειλές και εξύβρισε τον κ. Παπακώστα και παρόλα αυτά ο τελευταίος αποχώρησε από την αίθουσα. Ο κ. Σερίφης συνέχισε να φωνάζει αποκαλώντας τον Αντιδήμαρχο με απαξιωτικό τρόπο και τότε ο κ. Παπακωστας επέστρεψε λέγοντας του να αποσύρει τους χαρακτηρισμούς που εκστόμιζε.

Είναι λυπηρό εκ μέρους της παράταξης της μειοψηφίας να συνεχίζει τις προεκλογικές πρακτικές της, των ύβρεων, του εκχυδαϊσμού, των απειλών και να προσπαθεί μάλιστα να τις αποδώσει σε εμάς. Είναι θράσος εκ μέρους τους. Όμως αυτό δεν είναι πρωτοφανές.

Θυμίζουμε τα αναρίθμητα περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας που εκτυλίσσονταν προεκλογικά από υποψηφίους της παράταξης τους που ποτέ δεν καταδίκασαν και ποτέ δεν υπερασπίστηκαν την αλήθεια.

Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι οι συμπεριφορές τους κρίθηκαν και αξιολογήθηκαν από τους δημότες και καλούνται να τις σεβαστούν.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και τους συνιστούμε ψυχραιμία και σεβασμό.

Ας προσθέσουν επιτέλους αυτές τις έννοιες στο πλούσιο με ύβρεις και απαξιωτικές εκφράσεις λεξιλόγιο τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Πανάξια στην Α1 ΕΣΚΑΘ για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Απόλλων Καρδίτσας!
Επόμενο άρθρο Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου