Ειδήσεις

Αριστοτέλης Σπάνιας: Η αναβάθμιση του συστήματος υγείας θα αποτελέσει προτεραιότητα


Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Αριστοτέλης Σπάνιας στην περιοδεία του στις Τ.Κ. Ψαθοχώρας, Κοσκινά, Κόρδας, Μαραθέας και Πεδινού ανέφερε μεταξύ άλλων:

Η δεύτερη τετραετία, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Πρέπει η χώρα μας να  παραμείνει σε μία τροχιά σταθερής και ποιοτικής ανάπτυξης.

Η  Ελλάδα οφείλει να γίνει μια χώρα που θα την εμπιστεύονται οι πολίτες, με μισθούς ανταγωνιστικούς και με θέσεις εργασίας καλά αμειβόμενες για όλους. Με έμφαση στον τομέα της πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών και η εφαρμογή αυτής για την εξυπηρέτηση του πολίτη αναβάθμισε τις κρατικές παροχές. Η αναβάθμιση του συστήματος υγείας θα αποτελέσει προτεραιότητα, για την εύκολη πρόσβαση και την παροχή στον καθέναν, ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.

Η Ελλάδα με Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε μια ασφαλής χώρα. Ισχυροποίησε τις ένοπλες δυνάμεις και θωράκισε τα σύνορα της. Ξαναγύρισε η εμπιστοσύνη των άλλων κρατών στη χώρα μας, βλέποντας μας πλέον σαν ισάξιο συνομιλητή.

Στις 25 Ιουνίου δίνουμε όλοι μαζί τον αγώνα για το μέλλον της πατρίδας μας! Για να δώσουμε στη ΝΔ την ισχυρή εντολή για την νέα διακυβέρνηση, μια διακυβέρνηση που θα συνεχίσει τις τομές και θα κάνει τους Έλληνες Υπερήφανους!!!

 

Προηγούμενο άρθρο 100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα