Ειδήσεις

Αρνητικά όλα τα rapid tests στους Σοφάδες


Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν  νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 11/2/2021 πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων. Ελήφθησαν 110 δείγματα και στο σύνολό τους ήταν αρνητικά.
Η διαδικασία των rapid test θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες στο Δήμο Σοφάδων και θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις.

Σε δήλωσή της η αρμόδια αντιδήμαρχος σημείωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ για την άψογη συνεργασία μας στο πλαίσιο της κοινής μας προσπάθειας για προστασία του πληθυσμού από την πανδημία. Με την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής για διεξαγωγή συνεχόμενων rapid tests σε ολόκληρο το Δήμο, θέλουμε  να προστατέψουμε τους δημότες μας και θωρακιστούμε όσο περισσότερο μπορούμε απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Η  διαδικασία rapid tests, είναι σημαντική και για τον καθένα ξεχωριστά και συνολικά για την πόλη μας και το Δήμο μας.  Έτσι θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες, τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας αλλά και τους αστυνομικούς του ΑΤ Σοφάδων για την συμμετοχής τους.»

Προηγούμενο άρθρο Αποκαθίστανται οι ζημιές στην Ε.Ο Πευκόφυτου – Αγίου Νικολάου
Επόμενο άρθρο Υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Λυκείου Μουζακίου