Ειδήσεις

Αρνητικά τα αποτελέσματα σε Κέδρο και Ρεντίνα


H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχώρησε σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 19/2/2021  πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στην ΤΚ Κέδρου.  Ελήφθησαν συνολικά 92 δείγματα και όλα ήταν αρνητικά.

Την Παρασκευή 19/2/2021  διεξήχθησαν  δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στη Ρεντίνα. Ελήφθησαν συνολικά 35 δείγματα και όλα ήταν αρνητικά.

Τη Δευτέρα στο Λεοντάρι

Την Δευτέρα 22/2/2021   από ώρα 11.00 έως 14.00  θα πραγματοποιηθούν  δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στην ΤΚ Λεονταρίου (αγροτικό ιατρείο) όπου μπορούν να ελεγχθούν δημότες και των γειτονικών κοινοτήτων αλλά και όποιος  κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση τους.

Η κ. Θώμη Καφάση Δεδιλιάρη

Σε σχετική της δήλωση για την διεξαγωγή των rapid tests η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Θώμη Καφάση – Δεδιλιάρη τόνισε:

«Τα αποτελέσματα των rapid tests είναι μεν ενθαρρυντικά αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποτελέσουν αιτία εφησυχασμού. Οι δημότες θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες και να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών ώστε να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο χωρίς προβλήματα.

Ο Δήμος Σοφάδων θα συνεχίσει να λαμβάνει κάθε μέτρο για την προστασία των πολιτών και θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους.»

 

Προηγούμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για την οδική σύνδεση Καρδίτσας-Καρπενησίου-Αγρινίου
Επόμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας