Ειδήσεις

Αρνητικά τα rapid tests στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα


Doctor in protective gloves & workwear holding Testing Kit for the coronavirus test. The doctor is collecting nasal sample for a young lady with a sampling swab.

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου των δημοτών, οργάνωσε χθες προληπτικό έλεγχο για ανίχνευση κορονοϊού, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Στα χωριά Κρυονέρι (8-10 π.μ.), Νεοχώρι (10-12 π.μ. και Μορφοβούνι, (12- 2 μμ) έγιναν 50 rapid test, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ καθιέρωσαν κάθε Παρασκευή, την προληπτική εξέταση στους δημότες, δεδομένου ότι άρχισαν να έρχονται οι πρώτοι ετεροδημότες στην περιοχή από τα αστικά κέντρα. Η πρόληψη, είναι η καλύτερη θεραπεία, γι’ αυτό πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι στον έλεγχο της πανδημίας.

Ο εμβολιασμός είναι η απάντηση στον κίνδυνο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τον εμβολιασμό, διότι οι Υπηρεσίες Υγείας διαχειρίζονται με υπευθυνότητα την υγεία των πολιτών. Όσοι δημότες έχουν προγραμματισμένο να κάνουν το εμβόλιο για κορονοϊό και δεν έχουν τρόπο να μετακινηθούν, μπορούν να εξυπηρετηθούν με αυτοκίνητο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, τηλ.24413-52200, (Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»).

 

Προηγούμενο άρθρο Συνέντευξη του Δημάρχου Μουζακίου σε μαθητές του ΕΠΑΛ
Επόμενο άρθρο Κάδους οικιακής κομποστοποίησης θα μοιράσει ο Δήμος Καρδίτσας