Ειδήσεις

Συνέντευξη του Δημάρχου Μουζακίου σε μαθητές του ΕΠΑΛ


Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια νέα αρχή στα ΕΠΑΛ», ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Μουζακίου, Βασίλη Αργύρη και βρέθηκε για λίγο στα θρανία προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις των μαθητών.

Συγκεκριμένα, μέσα από τη δράση με τίτλο «Το ΕΠΑΛ Μουζακίου γράφει ιστορία», οι μαθητές της Ά Λυκείου, Ηλίας Γκινής και Φλοριάν Μπράτσια, ανέλαβαν χρέη ρεπόρτερ και έκαναν μια διαφορετική συνέντευξη στον κ.Στάθη, ο οποίος κατά τα μαθητικά του χρόνια φοίτησε στο συγκεκριμένο κτίριο όπου στεγαζόταν παλαιότερα το Γυμνάσιο Μουζακίου.

Σε ένα ευχάριστο κλίμα, ο Δήμαρχος αρχικά συνεχάρη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για την εν λόγω δράση και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις, οι οποίες κατά κύριο λόγο αφορούσαν στα βιώματα της σχολικής του ζωής.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου, κ. Στάθης τόνισε: «Επιστρέφοντας για λίγο στα θρανία, στη θέση του «μαθητή», αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που σου μένει από τα σχολικά χρόνια είναι μια ωραία, γλυκιά ανάμνηση. Ευχαριστώ τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ, τους εκπαιδευτικούς και τους δύο εξαίρετους μαθητές – ρεπόρτερ, Ηλία και Φλοριάν για την ωραία συνέντευξη. Μέσα από τις σημαντικές αυτές δράσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως το ΕΠΑΛ Μουζακίου, θα γράψει ιστορία».

Η υλοποίηση του πρότζεκτ πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση του Διευθυντή του ΕΠΑΛ, Βασίλη Αργύρη και των καθηγητών: Λαμπρινή Γκαγκά, Κατερίνα Κατή, Ελένη Κολοβού, Βαΐα Σμυρνιώτη και Βασιλική Ταρασλιά.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ΤΕΕ-Κ & Δ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Αρνητικά τα rapid tests στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα