Ειδήσεις

Ασημίνα Σκόνδρα: Αυτοδύναμη Κυβέρνηση σημαίνει ισχυρή Ελλάδα


Την 21η Μαΐου οι Έλληνες έκαναν μια ξεκάθαρη επιλογή. Με ένα σαφές όχι, στην ακυβερνησία και στον κίνδυνο αβέβαιων συνασπισμών και κυβερνήσεων μειοψηφίας, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην Νέα Δημοκρατία. Αυτή η ξεκάθαρη επικράτηση, σηματοδοτεί την ευρεία αποδοχή των πολιτών για το έργο και τις προτάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας.

Με σεμνότητα, συνοχή και αποφασιστικότητα συνεχίζουμε, ως την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, σε λιγότερο από έναν μήνα από σήμερα. Απέναντι σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης της προόδου και της σταθερότητας, απέναντι στην τοξικότητα της αντιπολίτευσης, τον λαϊκισμό,  και την χυδαιότητα, που χαρακτηρίζουν τον πολιτικό της λόγο.

Σήμερα διεξάγονται εκλογές στην Τουρκία και το αποτέλεσμά τους, θα κρίνει τις διακρατικές μας σχέσεις, για τα επόμενα χρόνια. Υπό αυτές τις συνθήκες, η Ελλάδα έχει ανάγκη όσο ποτέ, από σιγουριά, συνέχεια και συνέπεια. Δεν νοείται να κλυδωνιζόμαστε από αβέβαιους σχηματισμούς, που μόνο σε αστάθεια και περιπέτειες μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα.

Το όραμα του πρωθυπουργού μας, για την επόμενη τετραετία, είναι μια Ελλάδα παραγωγική, κοινωνική, πράσινη και ψηφιακή, δίκαιη και ισχυρή. Στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι συμπολίτες μας, έδειξαν με την ψήφο τους ότι το επικροτούν και το ενστερνίζονται. Επικρότησαν τον υγιή πολιτικό διάλογο, τις τεκμηριωμένες προτάσεις, το κοστολογημένο πρόγραμμα και την σταθερότητακαι ψήφισαν για ένα καλύτερο αύριο, με ανάπτυξη και λιγότερες ανισότητες.

Στις 25 Ιουνίου πάμε ξανά στις κάλπες. Με γνώμονα την κοινωνική ανάπτυξη, την αύξηση των μισθών και των συντάξεων, τις νέες θέσεις εργασίας, την αξιολόγηση και ενίσχυση της παιδείας και της υγείας, αλλά και την θωράκιση των συνόρων μας σε στεριά και θάλασσα, που ήδη έχουν δρομολογηθεί, ζητούμε εκ νέου την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών. Για να συνεχιστεί το έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, για ν’ αντιμετωπιστούν στο έπακρο ότι ζητήματα εκκρεμούν σε σχέση με την γραφειοκρατία το «βαθύ κράτος». Για μια ισχυρή πατρίδα που να χαίρει αναγνώρισης και εμπιστοσύνης διεθνώς.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη για μια καθαρή λύση στην ηγεσία της. Χρειάζεται μια υπεύθυνη Κυβέρνηση, ικανή να εκσυγχρονίσει το κράτος, να περιχαρακώσει τους θεσμούς και να ισχυροποιήσει την οικονομία. Μια τέτοια αυτοδύναμη Κυβέρνηση πρέπει να προκύψει από την επόμενη εκλογική μάχη. Γιατί όπως αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «οι ισχυρές και σταθερές κυβερνήσεις είναι αυτές, που μπορούν να κάνουν τις μεγάλες αλλαγές». Γι’ αυτό και η επίτευξη της αυτοδυναμίας σε αυτές τις εκλογές είναι τόσο σημαντική.

Η επιλογή των πολιτών θα επανεπιβεβαιώσει την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας. Η κάθε ψήφος είναι πολύτιμη, είναι μια καινούρια εκλογή και η κάλπη το πρωί της 25ης Ιουνίου θα είναι άδεια.

Ξεκινάμε όλοι μαζί με συνέπεια, σταθερότητα και εντιμότητα, να διεκδικήσουμε το όραμα για μια σύγχρονη Ελλάδα για όλους τους Έλληνες.Δεν επαναπαυόμαστε και δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Γράφει η Ασημίνα Σκόνδρα, Υπ. Βουλευτής Καρδίτσας Ν.Δ.

Προηγούμενο άρθρο 3ο Βραβείο για το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επίδομα αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, μέλη της Ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας