Ειδήσεις

ΑΣΚ: Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής


Σύμφωνα με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση και μετά από εισήγηση της αστυνομίας, δε θα επιτραπεί η μεμονωμένη ή οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Άρη στην Καρδίτσα για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Άρης Midea, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 20:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», καθώς και η διάθεση εισιτηρίων, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο αγώνας της Κυριακής θα διεξαχθεί μόνο με την παρουσία φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας, του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, μετά τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων. Επομένως, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των φιλάθλων της ιστορικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης, παρακαλούμε να μην επιχειρήσουν τη μετακίνησή τους, ή την είσοδο στο γήπεδο, διότι αυτό δεν θα είναι εφικτό, ενώ θα πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας, τόσο για την έκδοση εισιτηρίων, όσο και για την είσοδο στο γήπεδο.

Τέλος, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ καλεί τους φιλάθλους του να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους, μέσω της διαδικασίας προπώλησης, είτε με φυσική παρουσία στα γραφεία της ομάδας (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, όπως επίσης Σάββατο και Κυριακή 10-1 το πρωί, είτε με ηλεκτρονική αγορά μέσω της ticketmaster.gr.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Αργιθέας την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου
Επόμενο άρθρο Λειτουργία Βυζαντινού Κάστρου Φαναρίου