Ειδήσεις

ΑΣΚ: Εκκίνηση αντεπίθεσης από την Καρδίτσα με Απόλλωνα Πάτρας


Στην πιο καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος, την έναρξη του 2ου γύρου εισέρχεται λίγο πριν τη δύση του 2023, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ. τον Απόλλωνα Πάτρας Carna στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», στην πρώτη από τις επτά διαδοχικές εντός έδρας αναμετρήσεις που καλείται να δώσει το επόμενο διάστημα, με στόχο τη βαθμολογική της αναρρίχηση.

Οι «κυανόλευκοι», μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου της Stoiximan Basket League, υποχρεώθηκαν να παραχωρήσουν τις εννέα από τις συνολικά έντεκα αναμετρήσεις τους μακριά από την Καρδίτσα λόγω των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη το Κ.Γ. «Ι. Μπουρούσης», όμως πλέον το πρόγραμμα αντιστρέφεται και ο Α.Σ.Κ., με τη δύναμη των φιλάθλων του επιθυμεί να ξεκινήσει τη δική του αντεπίθεση. Σε αυτό το πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας της σεζόν, το συγκρότημα του Νίκου Παπαστολόπουλου δοκιμάστηκε από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις μακριά από την Καρδίτσα, ωστόσο πάλεψε σθεναρά να αποκομίσει νίκες που θα του επέτρεπαν να διαχειριστεί με μεγαλύτερη άνεση τη συνέχεια. Η τύχη αλλά και οι λεπτομέρειες -σε πολλές περιπτώσεις- ακόμη και μίας κατοχής μπάλας, όπως στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Πάτρας και οι λεπτές ισορροπίες στα τελευταία λεπτά των αγώνων απέναντι στον Άρη, το Μαρούσι και τον Κολοσσό Ρόδου, στέρησαν από τον Α.Σ.Κ. την ευκαιρία να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Όμως, ανέδειξαν σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες που διαθέτει η ομάδα της Καρδίτσας και τα πολλά περιθώρια βελτίωσης, ειδικά μετά και τις τελευταίες πινελιές αναβάθμισης στο ρόστερ της.

Χωρίς διάθεση για άλλοθι και κάνοντας την αυτοκριτική τους, οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για μία σειρά αγώνων όπου απαιτείται η συνέπεια, η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα. Αναμφισβήτητα, το ιδιότυπο φετινό πρόγραμμα δημιουργεί πιο έντονα την ανάγκη απόκτησης συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων και ο Α.Σ.Κ. γνωρίζει πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη στήριξη των φιλάθλων του, οι οποίοι τις επόμενες εβδομάδες θα αποτελέσουν τον κινητήριο μοχλό και το τονωτικό για την ψυχολογία του.

Έτσι λοιπόν, με υπομονή και προθυμία για επανάκαμψη, η ομάδα προσεγγίζει καθένα παιχνίδι ξεχωριστά και ήδη έχει εισέλθει σε ρυθμούς προπονήσεων ενόψει Απόλλωνα Πάτρας. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι εξαιρετικής σημασίας, πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους. Η ικανότητα του αντιπάλου, αλλά και το «πρέπει» της νίκης, αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας, με τους Αχαιούς να έχουν κατακτήσει φέτος δύο ροζ φύλλα αγώνα, ένα εκ των οποίων στην πρεμιέρα με 72-71 κόντρα στον Α.Σ.Κ., μετρώντας μία νίκη περισσότερη από την μάδα της Καρδίτσας.

Η κρισιμότητα του αγώνα διατηρεί τον Α.Σ.Κ. σε εγρήγορση και άπαντες στην ομάδα αντιλαμβάνονται πως η έδρα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» μπορεί να κάνει τη διαφορά για τη διεκδίκηση της νίκης.

Σε πλήρη εξέλιξη η προπώληση των εισιτηρίων

Η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων για το καθοριστικό ματς του Σαββάτου (5 μ.μ.) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας συνεχίζεται και η σημασία του έχει προκαλέσει δικαιολογημένα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής. H διάθεση των εισιτηρίων, πραγματοποιείται από τα γραφεία του ΑΣΚ καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 12 μ.μ. και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων, θα είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης, μπορούν να αποκτήσουν το εισιτήριο τους στο εκδοτήριο του γηπέδου από τις 3 μ.μ. την ημέρα του αγώνα. Θυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αριθμημένο, επομένως παροτρύνουμε τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν με τη διαδικασία της προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Προηγούμενο άρθρο Ο Χριστός στη γη να ξανακατέβει - Του Κώστα Βλάχου
Επόμενο άρθρο Αστέριος Βασιλάκος: Το κόστος … της άσκοπης υπέρ φωταγώγησης του Μουζακίου