Ειδήσεις

Αστέριος Βασιλάκος: Το κόστος … της άσκοπης υπέρ φωταγώγησης του Μουζακίου


Αγαπητοί Πολίτες, Την περίοδο που για όλους λόγω ακρίβειας προκύπτει υποχρέωση περιστολής ενεργειακών δαπανών στον οικιακό αλλά και Δημοτικό Φωτισμό, στη σκοτεινή κωμόπολή μας στολίστηκαν!και απλώθηκαν ανεξέλεγκτα χιλιάδες εορταστικά λαμπάκια! μέσα σε ένα παραλήρημα! ανευθυνότητας και επικινδυνότητας.

Είναι προκλητική, επιζήμια και υποτιμητική για τη νοημοσύνη των Πολιτών αυτή η απαξίωσητου Δημοσίου Χρήματος, γιατί με απευθείας αναθέσεις! και με την ευγενική πρωτοβουλία των αρμοδίων του Δήμου Μουζακίου, βαπτίζονται Πολλαπλώς και με διάφορα ονόματα Παρεμβάσεις! χωρίς κανένα νόημα.

Μετά από αυτά οι υπεύθυνοι! έχουν υποχρέωση να απολογηθούν στους πολίτες του Μουζακίου για την άθλια κατάσταση του αρχαίου Οδοφωτισμού! ειδικότερα δε θα πρέπει να εξηγήσουν στους κατοίκους της ψηλότερης συνοικίας μας «της Καισαριανής», τον λόγο που τους υποχρεώνει να πηγαίνουν κάθε βράδυ σπίτι τους, με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας και μέσα στα σκοτάδια! από ένα δρόμο που στερείται παντελώς δημοτικού φωτισμού! τη στιγμή που στο κέντρο του Μουζακίου καίνε χιλιάδες λαμπιόνια! δήθεν γιορτινά!

Αυτή η περιφρόνηση στην αρχή της ισονομίας και στις πραγματικές ανάγκες! των Συνδημοτών μας δεν είναι συμβατή με την κοινή λογική και την ορθήκαι συνετή διαχείριση δημόσια περιουσίας, αντιθέτως επιβεβαιώνει τη σπατάλη!Την ανευθυνότητα!Την αδιαφορία! Την περιβαλλοντική ζημία και βλάβη!Τηναλόγιστη και με πρόθεση διασπάθιση από το υστέρημα των Φορολογούμενων Πολιτών και Τον αποπροσανατολισμό από τα πραγματικάπροβλήματα.

Δυστυχώς για τους μικρούς Μουζακιώτες και τους όψιμους δήθεν θιασώτες της ψυχικής και εμπορικής μας ανάτασης! η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση βγάζει! λαμπάκια από τις πρίζες των σπιτιών! από πλατείες! δρόμους! γέφυρες! Δημαρχεία!  και δεν προβλέπει πανάκριβες χριστουγεννιάτικες φιέστες,μεανούσια, υποκριτικά, κακόγουστα και επικίνδυνα επικοινωνιακά σόου.

Ας ανάψουν λοιπόν τα Φώτα! πρώτα εκεί που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφάλεια των πολιτών στην Κίμωνος!στην Καισαριανή! και στα κατακρημνισμένα κτήρια!και έπονται Οι δήθεν λαϊκές! εορταστικές εκδηλώσεις Με απευθείας ανάθεση! Γιατί είναι,«ΗθικάΚατακριτέοςκαι Οικονομικά Καταλογιστέος….

ο Επιδεικτικός Καταναλωτισμός!».-

 

Γράφει ο Αστέριος Βασιλάκος, Πρόεδρος Κοινότητας Μουζακίου, Γραμματέας Περιβαλλοντικής Παρέμβασης

 

Προηγούμενο άρθρο ΑΣΚ: Εκκίνηση αντεπίθεσης από την Καρδίτσα με Απόλλωνα Πάτρας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα