Ειδήσεις
Tags |

ΑΣΚ: Επί ποδός για το μεγάλο ματς με το Περιστέρι!


Στο πόδι βρίσκεται η Καρδίτσα και το φίλαθλο κοινό της περιοχής για το σπουδαίο εντός έδρας ματς της Κυριακής, στο οποίο ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ υποδέχεται στις 8.15 μ.μ. το Περιστέρι bwin, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Baske tLeague, η ομάδα της πόλης μας φιλοξενεί ένα επικίνδυνο και εξαιρετικά ικανό αντίπαλο που έχει στην τεχνική του ηγεσία μία σπουδαία προσωπικότητα και έναν ανερχόμενο προπονητή υψηλού επιπέδου, τον Βασίλη Σπανούλη. Η πορεία της Αθηναϊκής ομάδας σε συνδυασμό με το πλήρες και λαμπερό ρόστερ που διαθέτει, καθιστούν την αναμέτρηση μία από τις πλέον απαιτητικές στη σεζόν για τον Α.Σ.Κ.

Το Περιστέρι φιγουράρει στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, συμμετέχει στη φάση των «16» του Basketball Champions League και ετοιμάζεται επίσης για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος, αποδίδοντας μπάσκετ που προσφέρει θέαμα και ουσία. Με ρεκόρ 10 νίκες – 6 ήττες (οι 5 εκ των οποίων εκτός έδρας), οι «κυανοκίτρινοι» διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη αγωνιστική φόρμα στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τον αήττητο Παναθηναϊκό και χωρίς καμία αμφιβολία, η τωρινή κατάσταση της ομάδας μπορεί να συγκριθεί με το ένδοξο παρελθόν της.

Από την πλευρά του, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ έχει δομήσει μία συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα και με πιο ανταγωνιστικό προφίλ, έχει καταφέρει να κατακτήσει τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις του. Η πιο πρόσφατη απέναντι στην ΑΕΚ, μπορεί να μη στέφθηκε από ένα νέο, σπουδαίο αποτέλεσμα, όμως, τόσο η προσπάθεια της ομάδας του Νίκου Παπανικολόπουλου όσο και οι εικόνες από ένα γεμάτο γήπεδο ανέδειξαν μία τιμητική αναγνώριση -κοινώς αποδεκτή πανελληνίως- για την οργάνωση, το φίλαθλο ιδεώδες και το αγωνιστικό πρόσωπο των «κυανόλευκων».

Η σειρά των εντός έδρας αναμετρήσεων συνεχίζεται και η προσεχής είναι η έκτη διαδοχική στο Κ.Γ. «Ι. Μπουρούσης», δίνοντας την ευκαιρία στο Καρδιτσιώτικο συγκρότημα να διεκδικήσει αποτέλεσμα υπέρβασης με προστιθέμενη αξία στο τελικό «ταμείο» της σεζόν. Με την ίδια διάθεση και σταθερή προσήλωση στο στόχο της πορείας που θα οδηγήσει στην παραμονή, ο Α.Σ.Κ. ξεκίνησε την προετοιμασία του για ένα ματς αυξημένης δυσκολίας.

Με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Περιστέρι

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων από τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ για την αναμέτρηση της Κυριακής (8.15 μ.μ.) με το Περιστέρι. Η σημασία του αγώνα, η ποιότητα και η διαδρομή του αντιπάλου αλλά και η ουσιαστική στήριξη του φίλαθλου κοινού της πόλης στην ομάδα, αποτυπώνονται με το ενδιαφέρον και την προμήθεια των εισιτηρίων τους, ήδη από τη διαδικασία της προπώλησης.

Για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», τα εισιτήρια του αγώνα είναι διαθέσιμα, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, όπως επίσης Σάββατο και Κυριακή 10-1 το πρωί. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στη 1 μ.μ. και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων είναι διαθέσιμες, τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Απέναντι στον Απόλλωνα οι Νέοι του Α.Σ.Κ.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται και για τους Νέους του Α.Σ. Καρδίτσας, οι οποίοι διαγράφουν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 Θεσσαλίας και συνεχώς αποκομίζουν εμπειρίες και συνθήκες βελτίωσης. Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας, με εννέα διαδοχικές νίκες στις ισάριθμες τελευταίες της αναμετρήσεις, φιγουράρει στη 2η θέση του 2ου Ομίλου και βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, μολονότι ο στόχος είναι ο εμπλουτισμός της αγωνιστικότητας των νεαρών αθλητών, οι οποίοι αποκτούν παραστάσεις και δοκιμάζονται απέναντι σε δυνατού αντιπάλους. Σειρά παίρνει ο αγώνας απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα την Κυριακή στις 4. μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ της πόλης, όπου το συγκρότημα του Νίκου Κακλαμάνου υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος ένα έμπειρο σύνολο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Προηγούμενο άρθρο Ασπίδες φονικές - Του Κώστα Βλάχου
Επόμενο άρθρο Προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας