Ειδήσεις

Ασπίδες φονικές – Του Κώστα Βλάχου


‘’Μεγάλη επιτυχία’’ για την  Ελλάδα  που διεκδίκησε και πήρε αμέσως    από το άτυπο συμβούλιο  υπουργών  άμυνας  της  ΕΕ  την  έγκριση  να αναλάβει  το στρατηγείο  Λάρισας  τη διοίκηση  της επιχείρησης  με την ονομασία  ‘’Ασπίδες ’’  στην Ερυθρά  θάλασσα .

Πολλοί υπουργοί  της ΕΕ  φαντάζομαι ότι  σκέπτονταν για να μην  στοχοποιηθούν  από εξτρεμιστικές  οργανώσεις  ισλαμιστών.

‘’Aπελθέτω  απ’ εμού  το  ποτήριον τούτο.

Και όμως  ο κ. Δένδιας  πήρε την απόφαση  μόνος του  όπως διάβασα  σε καταγγελία  της νέας  αριστεράς,    με  νοοτροπία  ‘’αποφασίζουμε  και  διατάσσουμε’’ . Έντονα  αντέδρασε και το  ΚΚΕ. Ο  Σύριζα  άφαντος  όπως και με τους αγρότες. Σε τι αποσκοπεί πλέον η παρουσία του  ένας θεός γνωρίζει.

Και ενώ έγραφα αυτά  άκουγα τον κ .Μητσοτάκη  από τις Βρυξέλλες  να  δηλώνει  ότι ο σκόπελος του κ . Όρμπαν  θα ξεπεραστεί  και η ΕΕ  θα βοηθήσει την Ουκρανία  με πενήντα δις ,  ώστε ο πόλεμος να συνεχιστεί .[ μέχρις  ότου σε  Γ΄παγκόσμιο εξελιχτεί .]  Δεν  είπε  πως θα προσπαθήσει  κάτι  ,έστω για τα μάτια  ο πόνος των να απαλυνθεί,   για τους Έλληνες  αγρότες που είναι σε πολύ πιο  δεινή θέση από τους Εωρωπαίους συναδέλφους τους.  ,, η ΕΕ έχει  εξελιχθεί  σε στρατιωτική  συμμαχία και  πλέον  μόνον κινδύνους εγκυμονεί.

Όταν  της ζητούσαμε να λάβει θέση  για τις τουρκικές  προκλήσεις σφύριζε αδιάφορα.

Αν ο λαός  δεν παίρνει θέση  σε τέτοια  ζητήματα είναι  σαν να δέχεται  πως  ετοιμάζει την προπολεμική γενιά.

 

ΥΓ. ο  Βλάχος Κώστας δεν ανήκει  σε κάποια κομματική παράταξη.

Έχει πολλά χρόνια  που ΄΄απελευθερώθηκε’’, από τις κοροιδίες  που έφαγε παλιά , όχι σε θέματα προσωπικά .

 

Προηγούμενο άρθρο Το Σάββατο θα επαναλειτουργήσει κανονικά το Δημοτικό Κολυμβητήριο
Επόμενο άρθρο ΑΣΚ: Επί ποδός για το μεγάλο ματς με το Περιστέρι!