Ειδήσεις

AΣK: Και τώρα Παναθηναϊκός!


Όλο το ενδιαφέρον του στο σημαντικό ματς με τον Παναθηναϊκό επικεντρώνει ο Α.Σ. Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League και αποτελεί, χωρίς καμία αμφιβολία, τη σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Δεν είναι μόνο το όνομα του αντιπάλου, η ιστορία και το αγωνιστικό του πρεστίζ αλλά το γεγονός ότι για πρώτη φορά το μπάσκετ της Καρδίτσας θα υποδεχθεί ένα τέτοιο μέγεθος σε επίσημο αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας.

Το φίλαθλο κοινό της περιοχής είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το φιλικό-γιορτή του ΑΣΚ με τους «Πράσινους», σε ένα απόγευμα αφιερωμένο στο νυν πρόεδρο της ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, με τη μετονομασία του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου σε «Γιάννης Μπουρούσης».

Έκτοτε, πέρασαν δύο μήνες και εκείνο το παιχνίδι λειτούργησε ως πρόγευμα, μετεγχέοντας με τον καλύτερο στους φίλους του μπάσκετ το επίπεδο, τη λάμψη αλλά και το χαρακτήρα της νέας πραγματικότητας του ΑΣΚ. Πλέον, ο αγώνας της Κυριακής ενέχει άλλη βαρύτητα και η ομάδα της Καρδίτσας προετοιμάζεται να αντιμετωπίζει επίσημα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο.

Στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» υπάρχει πλήρης επίγνωση της δυσκολίας του αγώνα, ο οποίος είναι μόλις ο δεύτερος φετινός εντός έδρας, όμως η στήριξη του κόσμου και η διάθεση για να παρουσιαστεί η ομάδα  στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα και από σήμερα προπονητικό επιτελείο και αθλητές του ΑΣΚ μπαίνουν στην τελική ευθεία με πρόγραμμα προπονήσεων προσαρμοσμένο στον αντίπαλο. Η διακοπή για τα «παράθυρα» των Εθνικών ομάδων, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023 δημιούργησε νέα δεδομένα στην καθημερινότητα της ομάδας, καθώς στο ομοσπονδιακό μας συγκρότημα συμμετέχει ο σέντερ του ΑΣΚ, Κωστής Γόντικας. Έτσι, το τεχνικό τιμ περιμένει την ενσωμάτωση του διεθνούς αθλητή στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Άλεξ Χάντερ, ο οποίος έχει εισέλθει σε ρυθμούς αποθεραπείας.

Με αυξημένο ενδιαφέρον η προπώληση των εισιτηρίων

Η αναμέτρηση έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον των φιλάθλων και η προπώληση των εισιτηρίων προχωρά με συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση. Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα που θα ξεκινήσει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 7.15  το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», απευθύνοντας έκκληση στο φίλαθλο κοινό για την έγκαιρη προμήθειά τους, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από τα νέα γραφεία της ομάδας (στο ισόγειο της Σταμούλη 3), καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα καθώς και το Σάββατο από τις 9 έως τις 12 το πρωί. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια και ηλεκτρονικά από την www.ticketmaster.gr. Η διαδικασία της προπώλησης θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 19 Νοεμβρίου. Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης, μπορούν να πάρουν το εισιτήριο τους στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 3.30 μ.μ. την ημέρα του αγώνα.

Στις θύρες BD, DD και ED (κάτω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 25 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο (για τους 16 ετών και κάτω) στην τιμή των 12 ευρώ.

Στις θύρες BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, η τιμή του παιδικού είναι 7 ευρώ, ενώ ισχύει ειδική τιμή στις συγκεκριμένες θύρες επίσης στα 7 ευρώ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και άνεργους με την επίδειξη των σχετικών αποδεικτικών εγγράφων.

Να σημειώσουμε πως παιδικό εισιτήριο πληρώνουν όλα τα παιδιά 16 ετών και κάτω (γεννημένα το 2006 και μετά). Δεν πληρώνουν εισιτήριο και εισέρχονται ελεύθερα, βρέφη έως δυο ετών στην αγκαλιά του γονιού τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρώτη εισήγηση Επιμορφωτικού Σεμιναρίου με θέμα: Οργάνωση και διοίκηση της Ενορίας – Προσφορά προς τον άνθρωπο
Επόμενο άρθρο Ευκαιρίες Χρηματοδότησης, Δικτύωσης και Μεταφοράς Τεχνολογίας για Ώριμες Ερευνητικές Ομάδες, με στόχευση Υγεία - Φάρμακα - Διατροφή