Ειδήσεις

ΑΣΚ: Συνέχεια με Καπετάκη


O Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ευδόξιο Καπετάκη. Ο Σεραίος γκαρντ-φόργουορντ αποτελεί μία ακόμη προσθήκη στο πλαίσιο αξιοποίησης του αναπτυξιακού πλάνου της ομάδας για την ένταξη νεαρών αθλητών με προοπτικές εξέλιξης.

Ο Ευδόξιος είναι 18 ετών (γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 2005), έχει ύψος 1,95μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού. Ακολούθησε η παρουσία του στους Ικάρους Σερρών τη διετία 2019-21, με τους οποίους την περίοδο 2020-21 κατέλαβε την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων της Αθήνας κι αναδείχτηκε 2ος σκόρερ της διοργάνωσης. Στο ίδιο τουρνουά, ο Σερραίος αθλητής επιλέχθηκε στην κορυφαία 5άδα μαζί με ονόματα όπως αυτά του Νεοκλή Αβδάλα, του Αλέξανδρου Σαμοντούροφ και του Βενιαμίν Αμπόσι.

Την αγωνιστική περίοδο 2021-22 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Σερρών και μαζί της κατέκτησε την 7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ ανακηρύχθηκε 1ος σκόρερ του τουρνουά με 20.1 πόντους μ.ο.

Την περυσινή σεζόν, ο 18χρονος περιφερειακός αγωνίστηκε στη ΔΕΚΑ. Με την ομάδα του Ευόσμου, ο Ευδόξιος σημείωσε 8,5 πόντους μ.ο. στη Β’ Εθνική, συμβάλλοντας στην επίτευξη της παραμονής της στον 4ο Όμιλο. Κατά τη διάρκεια της ίδιας αγωνιστικής περιόδου, συμμετείχε στο τουρνουά RisingStars της Πάτρας, μετρώντας 17 πόντους και 6 ριμπάουντ μ.ο., για να καταλάβει την 8η θέση. Ο κύκλος του στη ΔΕΚΑ έκλεισε με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο στη Λάρισα, σε ένα τουρνουά όπου διακρίθηκε εκ νέου στο σκοράρισμα (3ος σκόρερ με 19,6 πόντους μ.ο.).

Το καλοκαίρι, ο Καπετάκης συμμετείχε στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που πραγματοποιήθηκε στη Νις της Σερβίας.

Καλωσορίζουμε τον Ευδόξιο στον Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση του Perrotis College και των Europe Direct Κ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων: Εκδήλωση στη μνήμη του Χρήστου Παπαπολύκαρπου