Ειδήσεις

ΑΣΚ: Ταλέντο και προοπτική με Πηλίτση


O Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Πηλίτση. Ο Λαρισαίος αθλητής ξεχώρισε με τις επιδόσεις και το ταλέντο του στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, για να αποτελέσει μία ακόμη προσθήκη υψηλής προοπτικής για την ομάδα μας.

Ο Κωνσταντίνος Πηλίτσης είναι 16 ετών και με ύψος 1,85μ. αγωνίζεται στις δύο θέσεις των γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ίκαρο Νεάπολης Λάρισας, τον οποίο στελέχωσε σε όλα τα ηλικιακά τμήματα και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην αντρική ομάδα που συμμετείχε στην Α2 κατηγορία της Θεσσαλίας.

Η ανοδική του πορεία τον οδήγησε στην κλήση και συμμετοχή του στις προπονήσεις της προεθνικής ομάδας U16.Πλέον, η ενσωμάτωσή του στον ΑΣΚ σηματοδοτεί την ευκαιρία να δουλέψει και να εξελιχθεί σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας. Επίσης, ευχαριστούμε τον Α.Ο. Ίκαρος Νεάπολης Λάρισας για την εξαιρετική συνεργασία, στο πλαίσιο της κοινής επιθυμίας για αξιοποίησητων νέων παικτών που αναδεικνύει η Θεσσαλία.

Προηγούμενο άρθρο Προληπτικοί εμβολιασμοί κατά του τετάνου στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο Μεγάλη ποσότητα καθαριστικών προϊόντων έφτασε στους Σοφάδες