Ειδήσεις

Μεγάλη ποσότητα καθαριστικών προϊόντων έφτασε στους Σοφάδες


Στο πλευρό των πληγέντων από τις κακοκαιρία DANIEL και τις πλημμύρες που έπληξαν σφόδρα την ΠΕ Καρδίτσας και το Δήμο Σοφάδων,  βρέθηκε μέσω του Δήμου Σοφάδων και του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας η μεγάλη εταιρεία καθαριστικών προϊόντων «VILEDA».

Θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τις ανάγκες των κατοίκων της ΠΕ Καρδίτσας που επλήγησαν περισσότερο, η εταιρεία ήρθε σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να συνδράμει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το πρωί της Πέμπτης 21/9 έφτασαν στους Σοφάδες 33 παλέτες με καθαριστικά προϊόντα τα οποία θα διανεμηθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται.

Να σημειωθεί ότι ο Διευθυντής της «VILEDA» κ. Γιώργος Λιούτας, γιος του αείμνηστου οδοντίατρου Δημοσθένη Λιούτα με καταγωγή από την Κυψέλη του Δήμου Σοφάδων, ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με τους φορείς  προκειμένου να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια για την ανακούφιση των πληγεισών οικογενειών.

Τα προϊόντα έφτασαν στους Σοφάδες δωρεάν μέσω της μεταφορικής εταιρείας «Transcobi» και τακτοποιήθηκαν στις αποθήκες του Δήμου Σοφάδων.

Στο χώρο παραλαβής βρέθηκε και συνέδραμε ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Γιώργος Τσινόπουλος, η εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνα Μπουρνή με τον συνεργάτη κ. Γιώργο Πέτρου και εκπρόσωπος της εταιρείας «VILEDA».

Η κ. Μπουρνή ευχαρίστησε για την γενναιόδωρη και ευγενική προσφορά αγάπης το Διευθυντή της «VILEDA» κ. Γιώργο Λιούτα, την μεταφορική «Transcobi» και τον κ. Ιωάννη Καπετανάκη για τη δωρεάν μεταφορά των προϊόντων, το Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο για τη διάθεση χώρου αποθήκευσης , διαλογής και διανομής αλλά και τον κ. Γιώργο Τσινόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά του.

 

Προηγούμενο άρθρο ΑΣΚ: Ταλέντο και προοπτική με Πηλίτση
Επόμενο άρθρο Επί τόπου στα πλημμυρισμένα χωριά η Α. Σκόνδρα