Ειδήσεις
Tags |

ΑΣΚ: Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για το σημαντικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ


Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει πως, για τον πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ mateco,την Κυριακή 24 Μαρτίου στις8.15 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» ξεκινά τη διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων.

Για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη διαδικασία της προπώλησης από τα γραφεία του ΑΣΚ (στο ισόγειο της Σταμούλη 3), τα οποία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου, όταν τα γραφεία θα λειτουργήσουν 9-1 το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι δε θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα, ενώ πρόσβαση στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου θα έχουν μόνον όσοι φίλαθλοι θα έχουν εισιτήριο στη διάθεσή τους. Έτσι, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν εισιτήριο μέσω της διαδικασίας της προπώλησης, καλό είναι να μην προσέλθουν στο γήπεδο γιατί δε θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Σε ό,τι αφορά στις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

Στις θύρες BD, DD, ED (κάτω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο (για τους 16 ετών και κάτω) στην τιμή των 7 ευρώ.

Στις θύρες FA και FB, η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 20 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ.

Στις θύρες BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, η τιμή του παιδικού 5 ευρώ, ενώ ισχύει ειδική τιμή στις συγκεκριμένες θύρες στα 7 ευρώ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και άνεργους.

Κάθε φίλαθλος είτε με φυσική παρουσία είτε με ηλεκτρονική αγορά, θα πρέπει βάσει νομοθεσίας, να καταχωρήσει το πλήρες ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του, ενώ για τις ειδικές κατηγορίες (νέοι και παιδιά έως και 16 ετών, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Φοιτητές και Άνεργοι) θα πρέπει να προσκομίζονται και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Επόμενο άρθρο Κυριακή της Τυρινής - Όρθρος και Θεία Λειτουργία