Ειδήσεις

ΑΣΚ: Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο!


Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει πως, για τον πρώτο εντός έδρας φετινό αγώνα με αντίπαλο το Λαύριο Megabolt την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ., ξεκινά τη διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων.

Έπειτα από 7,5 μήνες, η ομάδα της πόλης μας επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και με την υποστήριξη του φίλαθλου κοινού της περιοχής, επιθυμεί να αποκτήσει την απαιτούμενη ώθηση ώστε να φτάσει στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Stoiximan BasketLeague.

Από τη Δευτέρα (20/11) το πρωί στις 10 π.μ., τα εισιτήρια για τον αγώνα θα είναι διαθέσιμα για προπώληση, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 25/11 στη 1 μ.μ. και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων, θα είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης, μπορούν να πάρουν το εισιτήριο τους στο εκδοτήριο του γηπέδου από τις 5.00 μ.μ. την ημέρα του αγώνα. Θυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αριθμημένο, επομένως παροτρύνουμε τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν με τη διαδικασία της προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Σε ό,τι αφορά στις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

Στις θύρες BD, DD, ED (κάτω διάζωμα) FA και FB, η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο (για τους 16 ετών και κάτω) στην τιμή των 7 ευρώ.

Στις θύρες BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, η τιμή του παιδικού 5 ευρώ, ενώ ισχύει ειδική τιμή στις συγκεκριμένες θύρες στα 5 ευρώ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και άνεργους.

Κάθε φίλαθλος είτε με φυσική παρουσία είτε με ηλεκτρονική αγορά, θα πρέπει βάσει νομοθεσίας, να καταχωρήσει το πλήρες ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του, ενώ για τις ειδικές κατηγορίες (νέοι και παιδιά έως και 16 ετών, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Φοιτητές και Άνεργοι) θα πρέπει να προσκομίζονται και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας

Ταυτόχρονα, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ενημερώνει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας να εκκινούν την προσεχή Κυριακή στην Καρδίτσα, τα εισιτήρια διαρκείας έχουν απόλυτη ισχύ για όλους τους φετινούς εντός έδρας αγώνες. Η δράση στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης» τώρα ξεκινά και κάθε φίλαθλος που προμηθεύεται την κάρτα διαρκείας σε προνομιακή τιμή, εξασφαλίζει τη θέση της αρεσκείας του για όλη τη σεζόν, η οποία προμηνύεται ακόμη πιο συναρπαστική, με το ιδιότυπο πρόγραμμα του Α.Σ.Κ. να επιφυλάσσει πολλούς, συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες.

Για πληροφορίες αλλά και για την προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Α.Σ.Κ. (οδός Σταμούλη 3), είτε να επισκεφτείτε ηλεκτρονικά την πλατφόρμα www.ticketmaster.gr.

Προηγούμενο άρθρο Με τον Βουλευτή Γιώργο Κωτσό συναντήθηκαν εκπρόσωποι Ενώσεων Στρατιωτικών
Επόμενο άρθρο Μαχαιρώθηκαν μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας!!!