Ειδήσεις

Αστέριος Βασιλάκος: Παρεμβολών … συνέχεια στο Κέντρο του Μουζακίου


 Αγαπητοί Πολίτες, Συνεχίζονται μέχρι και σήμερα οι προφανώς επιβλαβείς για ανθρώπους και άλλους έμβιους οργανισμούς, παρεμβολές και απώλεια στο σήμα τηλεόρασης και Wi-Fi.

Καμία απάντηση για τυχόν ανησυχητικά απρόβλεπτες και επικίνδυνες παρενέργειες για τους διαμένοντες συμπολίτες μας, «δίπλα στο κτήριο του ΟΤΕ», επί των οδών Επισκοπής, Δημοκρίτου, 1ης Μαρτίου, Α. Βασιλείου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ε. Βενιζέλου, Αμερικής, Αγ. Θεοδώρων, Μεγαλόχαρης και Ποιος ξέρει και Που Αλλού!

Πέραν τούτου τελευταία διαπιστώθηκαν κι άλλες κεραίες!VHP1-240A* σε ύψος 10mστη στέγη του Δημαρχείου! στη Δ.Κ Μουζακίου με δήλωση εγκατάστασης 30/6/2022!χωρίς να γνωστοποιηθεί κανένας έλεγχος και σχετική μέτρηση!

Βασανιστικά πλέον τα ερωτήματα των Μουζακιωτών για το αν τηρούνται οι διατάξεις ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας και ασφαλούς έκθεσης γενικού πληθυσμού σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία; Αν έχει υποβληθεί ή κοινοποιήθηκε μελέτη ραδιοεκπομπτών κεραίας εγκεκριμένης από Ε.Ε.Α.Ε; κ.ά. πολλά.

Όλα όμως αυτά τα γεγονότα σωρευτικά παίρνουν ανησυχητικές και μυστήριες διαστάσεις, επιτείνονται δε και από την περίεργη στάση «ανεύθυνης σιωπής, αδράνειας και απραξίας Δημάρχου και Δήμου Μουζακίου», οι οποίοι δεν απαντάνε αν είχαν ενημερωθεί για νόμιμα αδειοδοτημένη εγκατάσταση κεραίας 5G!

Άμεσα συνεδριάζει το Συμβούλιο Δ.Κ Μουζακίου και προτείνει άρση παρεμβολών στη Δημοτική Κοινότητα Μουζακίου και στην περιοχή πέριξ του κτηρίου ΟΤΕ μεαποκατάσταση ομαλής ροής σήματος τηλεόρασης μέσω των δικτύων επίγειας ψηφιακής T.V καιWi-Fi, αδαπάνως για τους πολίτες και με ταυτόχρονη αποζημίωσή τους για τον χρόνο της ψυχικής και όχι μόνον ταλαιπωρίας τους!

Επίσης απαιτούμε άμεσα υπεύθυνη ενημέρωση για αιτιολογία παρεμβολών από τυχόν αυθαίρετη εγκατάστασηκεραίας 5G! και σε καταφατική περίπτωση,Άμεση απομάκρυνσή της, προκειμένου να μειωθείηηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία εντός κατοικημένων περιοχών της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου.

«Τώρα, Πριν να είναι Πολύ Αργά για τη Δημόσια Υγεία…..».

 

Γράφει ο Αστέριος Βασιλάκος, Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Ανεπανάληπτες ευκαιρίες αγορών τις τελευταίες ημέρες της εκπτωτικής περιόδου στο Fashion City Outlet