Ειδήσεις

Αστέριος Βασιλάκος: Θεσμική εκτροπής συνέχεια … στο Μουζάκι


Συμπολίτισσες και Συμπολίτες, Ουδεμία σοβαρή, θετική και πραγματική ανταπόκριση υπήρξε, «Παρά μόνον συνεχιζόμενος εμπαιγμός, αλαζονεία, παραπλάνηση και απειλές!» από πλευράς Δήμου Μουζακίου, Δημάρχου και Α.Δ.Θ.Στ.Ε Τ.Δ.Ο Νομού Καρδίτσας, στα βάσιμα και νόμιμα κατ επανάληψη αιτήματά μας για παραχώρηση και διάθεση κατάλληλου χώρου-γραφείου και γραμματειακής εξυπηρέτησης για τις ανάγκες των οργάνων της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου, όπως άλλωστε και θεσμικά προβλέπεται.


Μάταια περιμέναμε για μία ακόμα φορά στις 28/6/23 να προσέλθουν από το Γραφείο του Δημάρχου για να μας υποδείξουν το χώρο του εποπτείου! που δήθεν μας παραχωρούν λεκτικά! στην οδό Ιθώμης δίπλα στο Κέντρο Κοινότητας!
Δυστυχώς δεν προσήλθε κανείς τους και για ποιο λόγο άλλωστε αφού συνιστούν ντροπή για την Αυτοδιοίκηση και τον εξοπλισμό Γραφείου Κοινότητας, τα ευρήματα! που ανακαλύψαμε πριν απορρίψουμε και εγκαταλείψουμε τον ακατάλληλο και περίεργα προσφερόμενο Χώρο με (Τράπουλες! Τάβλι! Πιόνια Σκάκι! Σεντόνια! Κλειδοθήκες τοίχου! Αποθήκη! Χαρτοκούτια! Στέρεο Ηχεία! κ.α.
Η Λειτουργία της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου μπαίνει πλέον σε σκοτεινή τροχιά! αφού παραβιάζονται ασύστολα, ανέλεγκτα! και ατιμώρητα! οι προβλεπόμενες διατάξεις, αλλά προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα για τη δημόσια υγεία από τις επικίνδυνες Αμιαντοσκεπές! κ.α.
Ο Πρόεδρός της ελλείψει Γραφείου! αναγκάσθηκε να προσκαλέσει σε Δημόσια Συνεδρίαση το Συμβούλιο της Δ.Κ Μουζακίου σε café της κωμόπολης!
Η διαπιστωμένη πλέον περιφρόνηση της Λαϊκής Θέλησης ανησυχεί και εξοργίζει τους Πολίτες, οι θλιβερά δε ανεύθυνες, θρασύτατες, αδιανόητες, αποτυχημένες, κοινωνικά πρωτάκουστες, πολιτικά καταδικασμένες, και ηθικά απαράδεκτες με τυχόν πρόθεση προσπάθειες απαξίωσης και ασέβειας προς το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου και τον αρχαιότερο εν ενεργεία αυτοδιοικητικό Πρόεδρό της, αφήνουν πολιτικά εκτεθειμένο το Δήμαρχο, το Δήμο Μουζακίου και τους αρμόδιους! της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Νομό Καρδίτσας για την επί τέσσερα χρόνια αποδοχή προέδρου κοινότητας χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση!
Ας Σεβαστούν επιτέλους οι αρμοί της Εξουσίας! και τα «Σκοτεινά Παράκεντρα» τη Λαϊκή Εντολή! τους Θεσμούς! και τις Υποχρεώσεις τους! Γιατί,
«Μιας Θεσμικής Εκτροπής Μύριες… Έπονται»

Γράφει ο Αστέριος Γ. Βασιλάκος, Πρόεδρος Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου

Προηγούμενο άρθρο Η επιτροπή αγώνα καθαριστριών του Νοσοκομείου εδώ και 2 χρόνια βρίσκονται σε ένα διαρκή αγώνα
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας