Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου


Γιορτάζουμε και φέτος τη μεγάλη Δεσποτική γιορτή των Χριστουγέννων, που κατά τον ιερό Χρυσόστομο είναι η αγιοτάτη ‘’ μητρόπολις πασών των εορτών’’ και αποτελεί ‘’ το μέγα της ευσεβείας μυστήριον’’.        Η Γέννηση του Χριστού μας σηματοδοτεί την ανάπλαση της ανθρώπινης φύσης. Τη νίκη του καλού έναντι του κακού, της αγάπης έναντι της αμαρτίας, του φωτός έναντι του σκότους.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει και αναζητά νέες βάσεις, σε ένα περιβάλλον γεμάτο νέες προκλήσεις και ευκαιρίες, οι μέρες των Χριστουγέννων, αναγεννούν την ελπίδα και αποτελούν την αφετηρία μιας νέας πορείας για έναν καλύτερο κόσμο. Γίνονται η αρχή για μια κοινωνία περισσότερο δίκαιη και συνεκτική με αλληλεγγύη, με δημιουργικότητα, με ελπίδα.

Η αγάπη, το πανανθρώπινο μήνυμα της Γεννήσεως του Σωτήρος, ας αποτελέσει φωτεινό σύμβολο, που θα συντροφεύει και θα οδηγεί τις πράξεις και τις αποφάσεις μας.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων, ας μας δώσει την ευκαιρία να σταθούμε δίπλα στο συνάνθρωπό μας , με ένα δώρο, ένα χαμόγελο, μια ευχή.

Εύχομαι από καρδιάς αυτά τα Χριστούγεννα, να φέρουν σε όλους σας υγεία, αγάπη και εκπλήρωση των συλλογικών και ατομικών σας στόχων.

Χρόνια Πολλά.

Καλά Χριστούγεννα

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Εργασίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Μητροπολίτη για τα Χριστούγεννα